| Avtor |
Sporočilo |
shoganai
RockLine Diktator

Pridružen/-a: 9.Mar.2006, 0:28 Prispevkov: 4729 Kraj: Willov Farm |
|
It Bites |
|
Kar nekaj časa sem tuhtal ali se splača odpreti to temo o kultnih prog pop fusionistih na katero itak ne bo noben odgovarjal, ampak glede na to, da je skupina z novim albumom, prvim po 19-ih letih, ponovno aktualna in ker si jih bomo naslednje leto ogledali skupaj s Sago (v igri je tudi intervju), je prav, da se na tem mestu najde tudi nekaj besed za eno izmed osebno najbolj zanimivih skupin 80-ih.
Njihovo studijsko diskografijo zaključujem z recenzijo zelo dobrega albuma "Eat Me In St. Louis":
http://rockline.si/index.php?module=strani&stranid=26&op=enaRecenzija&id=1623
Recenzijo njihovega najnovejšega izdelka, "The Tall Ships", pa si lahko preberete na tem naslovu:
http://rockline.si/index.php?module=strani&stranid=26&op=enaRecenzija&id=1501
LP
_________________ Rock journalism is people who can't write, interviewing people who can't talk, in order to provide articles for people who can't read.
-- Frank Zappa |
|
| 27.Dec.2008, 15:50 |
|
 |
iban
RockLine Začetnik
Pridružen/-a: 18.Nov.2006, 11:36 Prispevkov: 98
|
|
|
|
Edino kar poznam od njih je Once Around the World album, ki mi pa nekako nikoli ni bil kaj preveč všeč. Varjetno zaradi tistega značilnega zvoka, ki so ga bendi imeli v 80-tih.
Kolikor se zdajle spomnim mi začetek Once Around the World albuma sploh ni všeč, le proti koncu mislim da glih pri pesmi Once around the World postanejo bolj zanimivi.
Ampak jim bom dal vseeno priložnost, da spoznam še ostale albume.
|
|
| 27.Dec.2008, 17:02 |
|
 |
jozo
Pridružen/-a: 19.Dec.2008, 8:59 Prispevkov: 2
|
|
|
|
Po vsem, kar ponuja novi album The Tall Ships, se mi zdi, da v dani situaciji, ko Dunneryja ni, še vedno premorejo morje idej, ki glasbo delajo brezčasno. Mitchell je popolnoma kompetenten kot pevec in kitarist. Dobro, da so odprli novo poglavje v svojem opusu!
_________________ Trikrat premisli, enkrat napiši! |
|
| 6.Jan.2009, 10:50 |
|
 |
poba
RockLine Moderator

Pridružen/-a: 8.Mar.2006, 0:14 Prispevkov: 7387 Kraj: Ljubljana |
|
|
|
Se jih splača pogledat kot predskupino legendarnih kanadskih art rockerjev Saga, dne 28.04.2009 v avstrijskem Woerglu!
|
|
| 7.Jan.2009, 11:52 |
|
 |
shoganai
RockLine Diktator

Pridružen/-a: 9.Mar.2006, 0:28 Prispevkov: 4729 Kraj: Willov Farm |
|
|
|
Če bo šlo vse po sreči bomo na kraju zločina verjetno naredili tudi intervju z Mitchllom ali kakim drugim članom skupine.
_________________ Rock journalism is people who can't write, interviewing people who can't talk, in order to provide articles for people who can't read.
-- Frank Zappa |
|
| 7.Jan.2009, 16:57 |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|
|
|