VOLA predstavljajo koncertni video za single “Straight Lines”

VOLA 2021 (promo/press)
0 89

VOLA, dansko-švedska progresivnorockovska naveza, predstavlja koncertni video za skladbo Straight Lines, ki izhaja iz prihajaj0čega koncertnega dokumenta skupine z naslovom “Live From the Pool”, ki bo izšel 1. 4. 2022 in izhaja iz medmrežnega nastopa skupine, ki so ga VOLA izvedli v lanskem septembru. Koncertni album bo na razpolago v več različnih formatih (Blu-Ray, LP, CD in digitalno).

Koncertni video za Straight Lines lahko v celoti preverite spodaj.

“Live From The Pool” je bil posnet v plavalnem bazenu v zapuščenem vojaškem oporišču Auderød, ki se nahaja na Severnem Zealandu blizu Kopenhagna na Danskem.

Bazen je preoblikoval svetovno znani arhitekt Henning Larsen, objekt pa predstavlja v današnjem času del naravnega parka Auderød.

Pri snemanju filma in scenografiji so se VOLA povezali z danskim avdio-vizualnim kolektivom Vertigo, ki so ovekovečili edinstveno kolizijo igre luči, narave, glasbe in betona.

VOLA so svoj zadnji in še vedno aktualni studijski album “Witness izdali” 21. 5. 2021, pri založbi Mascot Records.

Seznam skladb na “Live From The Pool”, ki ga je že mogoče prednaročiti, se glasi:
1: 24 Light-Years
2: Alien Shivers
3: Head Mounted Sideways
4: Straight Lines
5: Ruby Pool
6: Owls
7: These Black Claws feat. Shahmen
8: Gutter Moon (October Session)
9: Ghosts
10: Smartfriend
11: Whaler
12: Inside Your Fur
13: Stray The Skies


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki