Julij, 2019

11jul(jul 11)11:0013(jul 13)23:59Bang Your Head!!! festivalBalingen (Messegelände Balingen) Nemčija

more

Opis dogodka

kdo: Bang Your Head!!! festival
kje: Balingen, Nemčija
kdaj: 11.07.2019 – 13.07.2019 (warm up show: 10.07.2019)

Nakup vstopnic je dosegljiv TUKAJ!

Organizator tradicionalnega Bang Your Head !!! festivala, ki poteka vsako leto v kraju nemškem Balingen napoveduje že 24. izdajo znamenitega festivala, ki se bo letos odvijal med 11.07. in 13.07.2019.

“Warm-up show”:
Že dan prej, to je dne 10.07.2019, bo prizorišče oživelo ob “ogrevalnem koncertu” v sklopu katerega bodo, kot glavne zvezde večera, nastopili vroči finski power metalci Battle Beast. Te bodo na koncertnem večeru spremljali še: Grave Digger, Endlevel, War Kings in Grailknights. Cena vstopnic za Warm Up show znaša 35,00€!

BANG YOUR HEAD!!! 2019 festival
Glavne zvezde letošnjega festivala Bang Your Head!!!, ki so potrdile svoj nastop na znamenitem festivalu so: Avantasia, Steel Panther in Michael Schenker Fest, med večjimi izvajalci letošnjega festivala velja izpostaviti legendarne švicarske hardrockerji Krokus, ki se odpravljajo na svoje zadnje koncerte pred sklenitvijo kariere, nadalje starega dobrega Maxa Cavalero in njegove Soulfly, glammetal atrakcijo devetdesetih Skid Row.

O festivalu:
Bang Your Head!!! je nemški heavy metal festival, ki se vsako leto odvija na obrobju nemškega mesteca Balingen v zvezni državi Baden Württemberg, točno 700 kilometrov iz Ljubljane, jugozahodno od Stuttgarta. Gre za prijetno, srednje veliko mestece na podeželju, ki je skozi leta posvojilo metalski utrip, ko se ta že po običajni tradiciji, vsako leto sredi julija, naseli v mesto in njegovo okolico.

Bang Your Head!!! s kapaciteto približno 15 tisoč obiskovalcev organizira ista ekipa ljudi, kot bratski Rock of Ages festival, zato se nad organizacijo zagotovo ne gre pritoževati – nemška natančnost je na festivalu prisotna na vsakem koraku: pri držanju časovnic nastopajočih, podajanju informacij in vseh ostalih ostalih stvareh, ki se tako ali drugače tičejo tega dvodnevnega dogodka. Festival tako v lokalni skupnosti kot tudi izven nje uživa velik ugled, zato se za njegovo prihodnost ne gre bati: o dobrem slovesu navsezadnje pričajo tudi redni obiskovalci iz tujine: Švice, Avstrije, Češke, Francije… vsako leto pa se na festivalu sliši tudi kakšna slovenska beseda.

Bang Your Head!!! festival, ki bo potekal  med 11.07.2019 in 13.07.2019, bodo zastopala imena sledečih izvajalcev:

AVANTASIA
MICHAEL SCHENKER FEST
STEEL PANTHER
KROKUS
SKID ROW
SOULFLY
DARK TRANQUILLITY
CIRITH UNGOL
METAL CHURCH
HARDCORE SUPERSTAR
EKTOMORF
VENOM INC.
KEEP OF KALESSIN
ROSS THE BOSS
THE NIGHT FLIGHT ORCHESTRA
FLOTSAM AND JETSAM
ONMIUM GATHERUM
AUDREY HORNE
BRAINSTORM
DREAM EVIL
ARMORED SAINT
TRIBULATION
ENHERJER
EVERGREY
MANTAR
RAM
SORCERER
PICTURE
VISIONS OF ATLANTIS
STORMWARRIOR
ATTIC
DUST BOLT
SCREAMER
TRAITOR
BEAST IN BLACK
KICKING VALENTINA
I’LL BE DAMNED

Warm up show, 10.07.2019:
Battle Beast (nosilci warm up špila)
Grave Digger
WarKings
GrailKnights
Endlevel

Se vidimo znova v Balingenu

Čas

11 (Četrtek) 11:00 - 13 (Sobota) 23:59

Lokacija

Messegelände Balingen

Organizator

Heavy, Oder Was?

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki
X