Electric Callboy – Tekkno Tour 2023

ELECTRIC CALLBOY so trenutno eden najbolj vročih živih izvajalcev, ko gre za sodoben heavy zvok. Razprodane predstave po vsej Evropi in rekord po rekordu pri singlih so dokaz za izjemen status, ki ga je nemška skupina dosegla.

Uradna izjava ob napovedi TEKKNO turneje:
Kakšen čudovit občutek se je spet vrniti na oder! Evropska turneja Hypa Hypa 2022 že zdaj polni naša srca s čisto veseljem in srečo! Za to delamo glasbo. In ker se je tako hitro razprodalo, smo se odločili, da bomo norost na odru prikazali tudi naslednje leto! Z novimi pesmimi, povsem novo predstavo in ultimativno TEKKNO močjo! Zato bodite hitri in si zagotovite svojo vstopnico zdaj!

Skupina, ki je bila ustanovljena leta 2010 pod imenom Eskimo Callboy, je že v prvi desetletji svojega obstoja naredila veliko hrupa, prejela nagrade za nove prihajajoče skupine, dosegla vrhove lestvic in po svetu povzročala razburjenje, vendar v primerjavi s tem, kar se dogaja v zadnjih dveh letih, je to le uvod.

Odkar je leta 2020 pridružil pevec Nico Sallach, fantje iz Castrop-Rauxela dejansko dvigujejo temperaturo! Prvi singl z njim je v rekordnem času presegel 60 milijonov predvajanj na Youtubeu in drugih priljubljenih pretakalnih portalih: “Hypa Hypa”.

Kot še en uspeh se je izkazal naslednji singl “We Got The Moves”, ki ga najdemo tudi na novem albumu “TEKKNO”. Predvsem smešen video, v katerem se skupina v svoji značilni samoironični maniri pošali s podolgovatimi lasmi in nosnimi očali, je postal zelo znan in je po svetu naletel na veliko pozornosti.

Tudi naslednji hit “Pump It”, ki ga najdemo tudi na “TEKKNO”, je bil navdušujoč in njegov neverjetno smešen videospot, navdihnjen z aerobiko iz osemdesetih let, je povzročil val navdušenja. Skupnost je celo zahtevala, da bi skupina s to pesmijo nastopila za Nemčijo na Pesmi Evrovizije, zaradi česar so glasbeniki spontano posneli uradno prijavo. Sodelovanje na nacionalnem predizboru za Pesem Evrovizije pa je bilo zavrnjeno zaradi domnevno pomanjkljive radijske primernosti in sprožilo je vihar ogorčenja proti žiriji. Sledila je peticija ki je pridobila preko 200.000 podpisov.

Mimogrede TURNEJA JE PRAKTIČNO RAZPRODANA.

 

 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Date

Mar 30 2023

Time

19:00 - 23:55

Location

Olympiahalle München
Olympiapark München, Spiridon-Louis-Ring 21, 80809 München, Germany

Organizer

Contra Promotion GmbH
Vstopnice / Tickets
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki