Januar, 2019

26jan20:3023:59Neil Zaza konec Januarja v Vrbi na KoroškemVrba na Koroškem (Velden Am Wörthersee), Bluesiana Rock Cafe, Avstrija

more

Opis dogodka

kdo: Neil Zaza
kje: Vrba na Koroškem, Bluesiana Rock Cafe, Avstrija
kdaj: sobota, 26.01.2019, ob 20.30 uri

V sklopu nove evropske turneje se v soboto, dne 26.02.2018, vrača v Vrbo na Koroškem, mojster obvladovanja šestrstrunske teorije in melodični rock kitarist Neil Zaza.

Preden je Neil začel solo kariero, je igral v bendu ZAZA, katerega je ustanovil leta 1987. Bend je leta 1991 izdal album “Party With The Big Boys”.

Kasneje je Neil sodeloval še z mnogimi velikani, kot so Joe Satriani, Steve Vai, Yngwie Malmsteen, Vinnie Moore, TM Stevens, Steve ter Mike Porcaro (Toto) in še bi lahko naštevali. Njegove videe si je na Youtube ogledalo že več kot 2,5 milijona obiskovalcev.

Neil Zaza je še eden v seriji kitarskih supertitanov oziroma akcijskih superherojev igranja kitare, ki pripadajo purizmu struje instrumentalne kitarske igre, močno navdahnjene nad likom in delom klasikov. Zato je njegov slog igranja kitare ultra muzikaličen, močno neoklasično zabeljen. Melodija kraljuje na vsakem koraku Neilove igre. Obenem nič manj vražja hitrost njegovih ekstremno spretnih prstov. Če bi iskali vzporednice, bi Lahko Neila vtaknili tja nekam, kjer so Joe Satriani, Tony MacAlpine in Michael Angelo Batio.

Mož je izjemno cenjen na svetovnem glasbenem prizorišču. Vsekakor ne tako slaven, kot njegov kolega Satriani, ki si lahko privošči najdražje in najboljše glasbenike v svoji spremljevalni zasedbi, a nič zato. Koncerti Neila Zaze so obveza za vse, ki se nepovratno kurite na nebrzdano naravo brezmejnih perverzij, kot jih dostavlja duhovitost »prostosučja« kitarskih akrobacij.

Obeta se nam nepozaben večer, obvezen za vse kitariste!

http://www.neilzaza.com/
https://www.facebook.com/neilzazamusic/
https://twitter.com/neilzaza

Vstopnice:
25,00€ (predprodaja)
30,00€ (na dan koncerta)
22,00€ (člani kluba KelagPlus)
20,00€ (študentje)

Na fotografiji: Neil Zaza med koncertnim nastopom s svojo skupino v kranjskem Trainstation SubArtu, dne 21.03.2017 (RockLine fotoarhiv 2006-2019, vse pravice pridržane).

Čas

(Sobota) 20:30 - 23:59

Lokacija

Bluesiana Rock Cafe, Velden Am Wörthersee, Avstrija

Franzosenallee 9, Velden Am Wörthersee

Organizator

Bluesiana Rock Cafe[email protected] Franzosenallee 9, 9220 Velden am Wörthersee, Avstrija

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki
X