Avgust, 2019

16avgAll Day17Rock Heart FestivalMoravsky Krumlov, Češka Republika

more

Opis dogodka

Rock Heart Festival
15.08. – 17.08.2019
Moravsky Krumlov (Češka Republika)

Letošnja, že druga izdaja novega festivala imenovanega Rock Heart, se bo odvijala med 15.08.2019 in 17.08.2019 na češkem Moravskem in tamkajšnjem kraju Moravsky Krumlov. Lokacija festivala se nahaja nedaleč stran od avstrijsko-češke meje in jo z avtomobilom dosežemo v dobre pol ure, po vstopu v Češko Republiko.

Festival je v letošnjem letu dodatno zrasel kar se imen nastopajočih izvajalcev tiče. Glavni nosilci festivala so letos trije in sicer: Danci King Diamond (četrtek, 15.08.2019), Finci Apocalyptica (petek, 16.08.2019) in Nemci U.D.O. (sobota, 17.08.2019). Slednji bodo v Moravsky Krumlov prileteli naravnost iz švedskega Faluna, kjer bodo nastopili tudi v vlogi glavnih nosilcev tamkajšnjega Sabaton Open AIr festivala.

Program festivala zapolnjujejo ob zgoraj naštetih izvajalcih mdr. tudi sledeče skupine:
CREMATORY, LACUNA COIL, AVATAR, INFECTED RAIN, VISIONS OF ATLANTIS, ANVIL, LEAVES’ EYES, HÄMATOM, SYMFOBIA, DYMYTRY, HARLEJ, ŠKVOR, AKRAKAIN S LUCIÍ BÍLOU, CITRON, DOGA, ALKEHOL, EAGLEHEART, TÖRR, BASTARD, FORREST JUMP, MOTORBAND in drugi (pretežno češki) izvajalci.

Več informacij (nakup vstopnic, možnost kampiranja, itn…) najdete na sledečih povezavah:
http://rockheart.cz (uradna spletna stran festivala)
https://www.facebook.com/RockHeartCZ/ (uradni FaceBook profil festivala)

 

Čas

Avgust 16 (Petek) - 17 (Sobota)

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki
X