November, 2019

15nov20:0023:50SickBreed, U$IŁ, March of War - Orto Bar

more

Opis dogodka

V petek, 15. 11. 2019, bodo v Orto baru nastopili SickBreed, U$IŁ in March of War. Organizator dogodka Fudnamentum sporoča:

SickBreed so 3-članski rock band iz Ljubljane. Njihova pot se je začela leta 2016, ko so začeli igrati na lokalni sceni. Do zdaj so izdali tri glasbene videoposnetke (Pink, Separation, The Joy in Deception) in en album z naslovom The Joy in Deception.
Skupina ima tri člane: Maks Drobež (Kitara /Vokal), Haris Mujanović (Bass) in Andraž Leben (Bobni). Vsebina besedil njihove glasbe se ukvarja z vprašanji, kot so globalni politični/kulturni pojavi, vedno bolj miopično populacijo, odtujenost od današnje ”kulture”, ter kako in kje lahko najdejo svoje mesto v današnjem svetu.
Bandcamp: https://sickbreed.bandcamp.com/releases
FB: https://www.facebook.com/SickBreedband/
YT:https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=nFizPceYN7w#menu

USIŁ je projekt Janeza Weiss in Maksima Špelko, ki ga opisujeta kot instrumental bipolar duo. O ostalih informacijah, ki vas zanimajo, se lahko pridete pozanimat na koncert 😉
FB: https://www.facebook.com/ProjectUSIL/
YT:https://m.youtube.com/watch?v=UnPGPNebhlA&list=PLoMK-mIEi8qSKUNr9nF8y8pCE0-E8VbIu

March of War je band iz okolice Ljubljane, ki svojo glasbo opisuje kot Melodic Death Metal s primesmi Black Metala.
MoW so se ustanovili leta 2017 na željo lead kitarista, ki je nato k sodelovanju povabil še vokalista in bobnarja. Do danes se je v skupini zamenjalo veliko članov, ampak originalni trije člani ostajajo. V letošnjem letu so za svoj prvi koncert v polni postavi, dobili tudi ritem kitarista in basista.
Obljubljajo nepozaben koncert z veliko dima in krvi!
Bandcamp: https://marchofwar.bandcamp.com/releases
FB:https://www.facebook.com/marchofwarofficial/

Vstopnina: 6€

Čas

(Petek) 20:00 - 23:50

Lokacija

Orto Bar

Grablovičeva 1, 1000 Ljubljana

Organizator

Fundamentum

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki
X