December, 2019

04dec20:0021:30TribulationLjubljana (Orto bar) Slovenija

more

Opis dogodka

Organizator dogodka sporoča sledeče:

Koncert organiziran zadnji hip in zato tudi zelo ugodna cena! Koncert se bo začel že ob 20ih in končal nekaj čez 21o!

Last minute show with a friendly price! The show will start at 20:00 and finish a bit after 21:00!

Vstopnice:12 evrov v predprodaji, 15 na dan! Vstopnice na voljo prek On-Parole in v Orto baru!
https://www.on-parole.com/si/shop/view/tribulation-ljubljana-04-12-2019-ticket

Včasih nas nekaj še vedno lahko preseneti – in tako nas je gotovo presenetila novica, da so se švedski mračnjaki Tribulation odločili obiskati ljubljanski Orto Bar v začetku decembra.

Čeprav bodo v tistem času Tribulation na turneji z Ghost, so svoj prosti dan odločili izkoristiti za obisk Ljubljane – 4. 12. (sreda) se bodo namreč ustavili v Ljubljani in nam uprizorili skorajda intiment ritual, kajti nastopili bodo v klubskem prostoru (ne Kadilnici!) Orto bara. Ja, to pomeni, da bo jih videlo manj kot 200 ljudi, ker pač klubski prostor ni tako velik.

Tribulation so Slovencem in svetu drugače zelo znani, saj gre za kultno švedsko zasedbo, ki je svojo glasbeno podobo skozi čas spreminjala, a je nenehno ohranjala kvaliteto. Obiskali so nas že nekajkrat, o njihovih koncertih pa so ljudje – tako v Sloveniji kot drugod! – vedno poročali kot o dogodkih, ki jih ne smete zamuditi.

Predstavili bodo aktualni album Down Below, tak klubski koncert pa običajno zna biti še boljši kot koncert v večji hali, tako da tega res ne gre zamuditi.

TRIBULATION
https://www.facebook.com/Tribulationofficial/

Čas

(Sreda) 20:00 - 21:30

Lokacija

Orto Bar

Grablovičeva 1, 1000 Ljubljana

Organizator

Dirty Skunks[email protected] Barvarska steza 9 1000 Ljubljana Slovenija

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki
X