Ira Black se vrača k Lizzy Borden za nekaj festivalskih nastopov

ALEŠ PODBREŽNIK 2014
0 49

Ira Black, prekaljeni ameriški kitarist, je uradno potrdil, da se znova priključuje ameriškim old school speed glam metalcem Lizzy Borden za nekaj poletnih festivalskih nastopov. V Evropi imajo Lizzy Borden potrjen zaenkrat vsega en koncertni nastop in sicer v sklopu festivala Rock Hard v nemškem Gelsenkirchnu.

Ira Black je sicer od leta 2014 priključen k skupini, kot občasni koncertni član z Lizzy Borden pa je sodeloval tudi že med letoma 2006 – 2008. Pred leti smo ga lahko gledali v ljubljanskem Orto Baru, ko je nastopil z zasedbo I Am Morbid, sicer pa je v karieri igral še pri Heathen, Dokken, Vicious Rumors ter Metal Church.

Na fotografiji: Ira C. Black med nastopom Lizzy Borden, dne 20.11.2014 v tržaškem Domu pristaniških delavcev (RockLine fotoarhiv 2006 – 2019, vse pravice pridržane. Celotno RockLine recenzijo tega koncerta lahko preberete TUKAJ.

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki