Ronny Munroe izbran za vokalista kultnih ameriških metalcev Vicious Rumors!

Ronny Munroe (press/promo) 2022
0 80

Vicious Rumors, neizpodbitne kultne legende ameriškega speed/thrash metala, ki jih vodi neustavljivi kitarist Geoff Thorpe, so v svoje vrste sprejeli novega pevca. To je Ronny Munroe!

Ronny Munroe, ki slovi po avtoritativnem, močnem vokalnem ekspozeju s katerim sega po osupljivih vokalnih višinah, je zaslovel prvič v svetu metala, ko se je priključil ameriški metal zasedbi Metal Church, svoje ime pa je utrjeval dalje tudi ob sodelovanju pri Trans-Siberian Orchestra. Ob albumih z Metal Church, je v karieri izdal tudi tri samostojne studijske albume, nedavna pa tudi album projekta pod imenom Between Worlds.

Vicious Rumors kitarist Geoff Thorpe navdušeno razlaga: “Ronnyju sledim že vrsto let, vselej pa me je navduševala njegova vokalna moč, njegov ton in njegov profesionalen odnos. Možnost, da bi kdaj sodelovala skupaj se je podila po moji glavi vse od leta 2007, ko sva postala prijatelja. Sedaj je ta trenutek tudi dejansko napočil. Skupina in jaz osebno, ne moremo biti bolj navdušeni nad našo bližnjo prihodnostjo ter našim naslednjim studijskim albumom, ki bo izšel leta 2023 pri SPV/Steamhammer.”

Ronny Munroe adds: “Sem privrženec Vicious Rumors vse od njenega nastanka dalje. Zame je izjemna čast, da se lahko pridružim skupine in da lahko dodam tudi sam svoj pečat izjemni glasbeni zapuščini skupine. Velike pesmi, odlični glasbeniki. Bolje od tega ne gre. Se vidimo kmalu.”

Geoff in Ronny že skladata material za novi Vicious Rumors album, medtem pa se skupina tudi že pripravlja na novo masivno svetovno turnejo, ki je napovedana za prihodnje leto.

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki