Mastodon z vodilnim singlom “Forged By Neron” glasbene podlage animiranega filma “Dark Nights: Death Metal”

MASTODON 2020
0 50

Mastodon predstavljajo single Forged By Neron (spodaj), ki bo vodilna skladba prihajajoče glasbene podlage za animirani akcijski film “Dark Nights: Death Metal”. Forged By Neron je nosilna skladba glasbene podlage, njeno ime pa se nanaša na demonskega gospodarja pekla, ki je v vsakem primeru ena izmed vodilnih figur animiranega filma.

Eksekutivni producent glasbene podlage za akcijski film s polnim imenom “Dark Nights: Death Metal Soundtrack”, ki bo izšel v partnerski navezi med DC Comics in Loma Vista Recordings, je  Tyler Bates (“Guardians Of The Galaxy”, “Watchmen”, “John Wick”). “Dark Nights: Death Metal Soundtrack” bo izšel 18. 6. 2021 (digitalna verzija) in 16. 7. 2021 (fizična verzija).

Priznani komponist Tyler Bates je tokrat zbral žanrsko živopisano druščino izvajalcev – ob Mastodon so tu npr. tudi Denzel Curry, Chelsea Wolfe, Idles, Manchester Orchestra in Soccer Mommy.

Brann Dailor (Mastodon) pravi: “Smo izjemno navdušeni in počaščeni, da smo lahko del ‘Dark Nights: Death Metal Soundtrack’! Še iz časov otroštva smo bili in ostajamo veliki privrženci in ljubitelji DC Comics in sveta v katerem gospodari Batman, zato nam resnično veliko pomeni, da imamo priložnost tudi sami prispevati nekaj svojega k temu svetu.”

Kompilacijsko glasbeno podlago lahko že prednaročite in to v različnih formatih (digitalni ‘dolpoteg’, CD, dvojni vinil) ter ekskluzivnih variantah, ki vključujejo različne naslovnice z liki Supermana, Wonder Woman in Batmana, kartice za zbiratelje, itn. …

“Dark Nights: Death Metal Soundtrack”:
01. Mastodon – “Forged by Neron”
02. Chelsea Wolfe – “Diana”
03. Health, Tyler Bates – “ANTI-LIFE (feat. Chino Moreno)”
04. Maria Brink, Tyler Bates – “Meet Me In Fire (feat. Andy Biersack)”
05. Grey Daze – “Anything, Anything”
06. Rise Against – “Broken Dreams, Inc.”
07. Manchester Orchestra – “Never Ending”
08. Denzel Curry, Playthatboizay – “Bad Luck”
09. Carach Angren – “Skull With a Forked Tongue”
10. Starcrawler – “Good Time Girl”
11. Gunship, Tyler Bates – “Berserker (feat. Dave Lombardo)”
12. Greg Puciato, Tyler Bates, Gil Sharone – “Now You’ve Really Done It”
13. Show Me The Body – “Stone Cold Earth”
14. Idles – “Sodium”
15. Soccer Mommy – “Kissing in the Rain”

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki