Jethro Tull bodo deležni knjige anekdot “Lend Me Your Ears: A Fan History”

This Day In Music Books
0 83

Jethro Tull, neizpodbitni heroji progresivnega in folk rocka, bodo deležni še ene uradne knjige, ki bo izšla v letošnjem septembru. Imenovala se bo “Lend Me Your Ears: A Fan History” avtorja Richarda Houghtona, izšla pa bo 15. 9. 2022, pri založbi This Day In Music Books.

Knjiga “” je napisana, kot pripoved v prvi osebi in zaokroža zgodovino skupine v nizu tisočerih anekdot in spominov s strani skupine, drugih glasbenikov in ljudi, ki so tako ali drugače sodelovali s skupino, kot tudi s strani slavnih oseb, ki obožujejo skupino. Material, ki je zbran v knjigi obsega 50 let snemanja in koncertiranja Jethro Tull.

Material za novo Jethro Tull knjigo so prispevali nekdanji Jethro Tull člani Jeffrey Hammond, Dave Pegg, Clive Bunker, Dee Palmer in Doane Perry, nadalje Penn Jillette (Penn & Teller), Marc Almond (Soft Cell), Steve Harris (Iron Maiden), Joe Elliott (Def Leppard), Steve Lukather (Toto), Danny Carey (Tool), Bryan Josh (Mostly Autumn), Graham Bonnett (Rainbow), televizijski napovedovalec Lloyd Grossman, Tim Bowness, Mikael Åkerfeldt (Opeth), Seth Lakeman, Jakko Jakzsyk (King Crimson), komentator snookerja John Virgo, novelist Mark Billingham, kot tudi urednik britanske glasbene revije “Prog” Jerry Ewing.

Knjiga “Lend Me Your Ears” bo obilno založena tudi z neobjavljenimi fotografijami. Dostopna bo v več različnih verzijah, ki so cenovno različno obtežene. Mogoče jo je že prednaročiti.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki