V Ljubljano prihajajo 14. 5. 2023 W.A.S.P.!

0 516

V Ljubljano in CUK Kino Šiška prihajajo v nedeljo 14. 5. 2023 malopridni ameriški šok/glam metalci W.A.S.P. na čelu z neustavljivim poglavarjem in dežurnim žonglerjem krožnih žag, Blackie Lawlewssom!

W.A.S.P. bodo nastopili na koncertu v Ljubljani nastopili v skllopu svoje nove svetovne turneje na kateri praznujejo 40. let delovanja. Predskupina so Images Of Eden!

Vstopnice gredo v prodajo 27.1. 2023 ob 10ih!
Tickets are going into sale 27.1. 2023 at 10AM!

Join the Dirty Skunks HEAVY METAL mailing list on the link below!
http://eepurl.com/bDicir

FaceBook dogodek!

Metalske zveri W. A. S. P. slavijo 40 let metaliziranja!

Temu primerno potujejo po svetu, spomladi pa bodo obiskali Evropo in znotraj te turneje – po dolgih, več kot 10 letih tudi Slovenijo. In seveda je edini pravi kraj za to ljubljanska Kino Šiška, kjer se bodo ameriške metal legende ustavile v nedeljo, 14. 5. 2023.

W. A. S. P. so kult. Bend, ki ga od samega začetka vodi kitarist/vokalist/tekstopisec Blackie Lawless, z njim pa žgeta še bas kitarist Mike Duda (ta je v bendu že 26 let) ter kitarist Doug Blair (ki je v bendu 18 let) medtem ko tolče po bobnih neverjetni Aquiles Priester iz brazilske zasedbe Angra, je v štirih desetletjih šokiral in navduševal s hiti, kot so I Wanna Be Somebody, Fuck Like A Beast, Blind In Texas in mnogimi drugimi, ter z besedili skače med področji ljubezni, politike in mračnih sil.

W. A. S. P. iz Kalifornije so bend, ki ga morate poslušati tako v predvajalnikih, vsekakor pa ga morate videti v živo! Tako energične zasedbe Slovenija že dolgo ni uzrla, zato je njihov majski nastop v Kinu Šiška v Ljubljani obvezen del vašega spomladanskega metal repertoarja!

Pričakujte dolg in neverjetno energičen koncert, medtem ko bend, ki uteleša ”shock n roll” obljublja odrski šov, kot ga ni bilo moč pri njih videti nikoli!
Kot uradna predskupina bodo nastopili Images of Eden!

Vstopnice bodo na voljo prek sistemov Mojekarte in On-Parole 27.1. 2023 od 10ih dopoldne dalje

W.A.S.P.
https://www.facebook.com/W.A.S.P.Nation
https://www.youtube.com/watch?v=TsoLb-E7oy8
https://www.youtube.com/watch?v=pZb3Xya7jQ8

IMAGES OF EDEN
https://www.facebook.com/imagesofeden
https://www.youtube.com/watch?v=QFIGGpWGEiA


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki