Ayreon predstavljajo koncertni video za skladbo “Twisted Coil”

0 86

Ayreon, famozni glasbeni projekt, ki ga vodi znameniti nizozemski komponist, multi-instrumentalist in producent Arjen Anthony Lucassen, bo izdal novi koncertni dokument, ki izhaja iz štirih zaporednih koncertnih nastopov sredi Tilburga in tamkajšnjega prizorišča 013 na Nizozemskem. Dokument se bo imenoval “Electric Castle Live And Other Tales”.

Koncertni dokument izhaja iz Ayreon turneje imenovane “Ayreon Universe”, ki so jo Ayreon izvedli leta 2017 in na kateri so med drugim popolnoma razprodali tri zaporedne koncerte na tilburškem prizorišču. KOt namiguje sam naslov koncertne izdaje, je Lucassen z ekipo izvajal na odru album “Into The Electric Castle” v celoti, pri čemer je uspel pridobiti k sodelovanju večino glasbenikov, ki se pojavljajo v vlogi gostujočih glasbenikov na tem albumu, prvič izdanem leta 1998.

Potem ko je konec letošnjega januarja za prvo pokušino Lucassen v javnost lansiral prvi koncertni video za skladbo Garden Of Emotions, ki izhaja iz enega od koncertnih večerov odigranih v Tilburgu, predstavlja vrli nizozemski umetnik še drugi koncertni video. Tokrat za skladbo “Twisted Coil”, na kateri izvaja vlogo glavnega vokalista Damien Wilson (ex-Threshold). Video za “Twisted Coil” lahko predvajate spodaj!

Koncertni dokument bo izšel 27.03.2020, pri založbi Music Theories Recordings/Mascot Label Group in bo dostopen kot dvojni CD, trojni vinil, DVD in Blu-ray.

Seznam materiala na “Ayreon: Electric Castle Live And Other Tales” je sledeč:
1. Welcome to the New Dimension
2. Isis and Osiris 
3. Amazing Flight
4. Time Beyond Time
5. The Decision Tree
6. Tunnel of Light
7. Across the Rainbow Bridge
8. The Garden of Emotions
9. Valley of the Queens
10. The Castle Hall
11. Tower of Hope
12. Cosmic Fusion
13. Robby Valentine
14. The Mirror Maze
15. Evil Devolution
16. The Two Gates
17. Forever of the Stars
18. Another Time, Another Space
19. Shores of India
20. Ashes
21. Out In The Real World
22. Twisted Coil
23. Kayleigh
24. Pink Beatles in a Purple Zeppelin
25. Songs of the Oceans


Ayreon – Twisted Coil (koncertna verzija)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki