Battlelore se po dobrih desetih letih vračajo v juniju z novim albumom!

Napalm Records 2022
0 47

Battlelore, finska metal formacija, se po več kot desetih letih odkar je izšel zadnji album “Doombound” (2011), vračajo z njegovim naslednikom imenovanim “The Return of The Shadow”, ki bo na voljo 3. 6. 2022, pri avstrijski založbi Napalm Records.

“Ni bilo namerno, čas je tekel, sami pa nismo želel z ničemer prehitevati ali početi česarkoli na silo, saj nam je bilo jasno, da bo novi album nastal, ko se bodo zvezde na nebu pravilno razporedile, torej ko bo pravi čas,” pravi vokalist skupine Tomi Mykkänen in nadaljuje: “To je album naše vrnitve na katero smo vsi pripravljeni.”

Ime albuma se ne bi moglo bolje ujemati s senzacionalno vrnitvijo. Album je namreč dobil naslov po originalnem naslovu za Tolkienovo legendarno epsko fantazijsko novelo “Bratovščina prstana”, na njem pa je zbranih devet skladb, ki so navdahnjene nad tematiko ‘srednjega sveta’, skozi katero sije glasbena avra, po kateri je skupina prepoznana in s katero je osvojila svojo publiko.

Spodaj je na voljo prvi single (in besedilni video, ki ga je ustvaril Ingo Spörl) za skladbo Firekeeper!

Več o Battlelore:
https://www.facebook.com/BattleloreOf…
https://www.instagram.com/battleloreo…
https://www.youtube.com/user/Battlelo…


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki