Circus Of Rock predstavljajo video in single “Crossroads” (ft. Pasi Rantanen)

Frontiers Music Srl. 2021
0 48

Circus of Rock, novi glasbeni projekt izkušenega finskega glasbenika in v prvi vrsti bobnarja Mirke Rantanena (King Company), je v petek 6. 8. 2021 izdal album “Come On, Come All”, ki je izšel pri italijanski založbi Frontiers Music Srl.

Spodaj je na voljo že tretji single (in video) za skladbo Crossroads za katero je prispevala vodilni vokal Pasi Rantanten sicer vokalist finskih powermetalcev Thunderstone. Circus of Rock so pred tem že predstavili single (in video) za skladbo Desperate Cry (v izvirniku se je skladba imenovala Why), v kateri gostuje na vodilnem vokalu Hardline in Axel Rudi Pell vokalist Johnny Gioeli, temu je julija sledil single Times of Despair za katerega je prispevala vodilni vokal Amaranthe pevka Elize Ryd (oba sta dostopna spodaj).

Rantanen je za svoj novi glasbeni projekt Circus of Rock in prvenec projekta “Come One, Come All” vključil ubijalsko ekipo skoraj 40 glasbenikov in pevcev, ki prihajajo mdr, iz skupin: Amaranthe, Tyketto, Hardline, Nightwish, Leverage, Stratovarius, Brother Firetribe, Masterplan.

Seznam sodelujočih glasbenikov in pevcev: Jarkko Ahola, Rick Altzi (Masterplan), Kimmo Blom (Leverage), Johnny Gioeli (Hardline), Marco Hietala (ex-Nightwish), Erik Kraemer (Simulacrum), Mark Quee, Antti Railio, Pasi Rantanen (Thunderstone), Elize Ryd (Amaranthe), Tommi “Tuple” Salmela, Riku Turunen, Danny Vaughn (Tyketto).

Mirka Rantanen je glasbenik z dolgo kilometrino na finski hard rock sceni. V karieri, ki se vije preko 30 let, je igral na preko 40 albumih, vključno z albumskimi izidi njegove zasedbe King Company, kot tudi na albumih izvajalcev: Raskasta Joulua, Kotipelto, Warmen, Northern Kings, Revolution Renaissance, … Pred desetimi leti je ustanovil zelo popularno heavy rock zasedbo za otroke ‘Hevisaurus’, za kar je leta 2011 prejel tudi Emma nagrado (gre za finski ekvivalent ameriškemu Grammyju). 

Seznam skladb na albumu: “Come On, Come All”:
1. The Beat (Feat. Riku Turunen)
2. Desperate Cry (Feat. Johnny Gioeli)
3. Sheriff Of Ghost Town (Feat. Marco Hietala)
4. Never (Feat. Kimmo Blom)
5. In Times Of Despair  (Feat. Elize Ryd)
6. Crossroads (Feat. Pasi Rantanen)
7. Caught In The Middle (Feat. Danny Vaughn)
8. Plywood Covered Windows And Crappy Shoes (Antti Railio)
9. Edge Of Love (Feat. Rick Altzi)
10. Set Me Free (Feat. Jarkko Ahola
11. Everafter (Feat. Tommi “Tuple” Salmela)
12. No Reason (Feat Marc Quee)
13. Tears Of The Clown (Feat. Erik Kraemer)
14. Burning (Bonus Track Digital)

https://www.circusofrockofficial.com
https://facebook.com/circusofrockofficial/ 


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki