Danny Carey (Tool) aretiran zaradi neprimernega vedenja!

Danny Carey
0 169

Po poročanju losangeleškega spletnega portala TMZ, je bil Danny Carey, sicer bobnar ameriških progresivnih rockerjev Tool, aretiran na letališču v mestu Kansas City, potem ko se je zapletel v pretep z osebo, ki je upravljala svoje delo na enem izmed terminalov letališča.

Z letališča so policijo o izgredu nemudoma obvestili, možje postave pa so Careya pridržali na licu mesta, in sicer v nedeljo zvečer (12. 12. 2021, po pacifiškem času). Careya so deportirali do najbližje policijske postaje, šestdeset letni glasbenik pa je bil obdolžen nasilnega vedenja s katerim je bil moten javni red in mir, vendar je bil tudi takoj izpuščen, saj je nekdo zanj položil varščino. Policija je svoje poročilo posredovala sodniku za prekrške, ki se bo odločil o tem, ali bo izrekel kakšno izmed zakonsko predpisanih kazni.

Spodaj si lahko ogledate video aretacije.

Carey je pred aretacijo oziroma dan pred prihodom na letališče v Kansas Cityju obiskal košarkarsko tekmo med univerzama Kansas in Missouri, kjer je uvodoma izvedel Hendrixovo skladbo Fire.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki