Midnight (supp. Hellripper), Ilirska Bistrica (MKNŽ), Slovenija

Midnight (plus Hellripper)
torek, 8. 8.2023, ob 20.00 uri
Ilirska Bistrica / MKNŽ / Slovenija

FaceBook dogodek!

V torek 8. 8. 2023 v Ilirsko Bistrico prihajajo ameriški satanic speed metal manijaki MIDNIGHT. Ob 20. obletnici začetka ustvarjanja Athenarja, pod imenom Midnight, se bend podaja na evropsko turnejo: 20 Years of Hell, Speed & Sleaze Tour, v sklopu katere se bodo ustavili tudi v MKNŽju. Večer bodo dopolnili black speed metalci Hellripper.

Začetki benda Midnight segajo v leto 2003 ko je Athenar Midnight začel kot stranski solo projekt. Prvih 8 let je ostal anonimen in izdajal EPje, demo posnetke, ter splite. Leta 2011 pa izda kultni album Satanic Royalty ter začne tudi z preigravanjem v živo, ob pomoči “midnight mistresses”. Od takrat naprej redno izdaja albume, zadnji: Let There be Witchery, je izšel lani, pri Metal Blade records.

https://midnight-ohio.bandcamp.com/…/let-there-be-witchery
https://youtu.be/Gfy1guqjuzU
https://youtu.be/t18BTtQIF-k

Hellripper nastane leta 2014 v Aberdeenu na Škotskem, prav tako kot solo projekt, ko
James McBain združi svojo ljubezen do black in trash metala. Po nekaj izdanih splitih in EPjih, leta 2016 zbere skupino prijateljev ter skupaj začnejo tudi koncertirat. Od takrat je za njimi že kar nekaj evropskih turnej, v tem času pa so izdali tudi 3 dolgometražne albume. Zadnji: Warlocks Grim & Withered Hags je izšel letos, v živo ga bodo predstavili tudi pri nas!

https://youtu.be/K2xN_0ajnlw
https://youtu.be/sKnxxhohDso

Link za nakup vstopnic:
https://mknz.si/midnight-usa-black-n-roll-hellripper-sct…/


Date

Aug 08 2023
Expired!

Time

20:00 - 23:30

Location

MKNŽ (Mladinski klub Nade Žagar)
MKNŽ Ilirska Bistrica Bazoviška 26 SI-6250 Ilirska Bistrica Slovenija
Website
http://www.drustvo-mknz.si/
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki