Grave Digger s četvernim LP ponatisom koncertnega albuma “25 To Live”

foto: ALEŠ PODBREŽNIK 2017
0 33

Grave Digger, dolgoživi nemški heavy metalci, bodo poskrbeli za vinilni ponatis svojega koncertnega albuma “25 To Live”, ki bo znova na voljo od 3. 2. 2023 dalje. Album bo natisnjen v količinsko omejeni nakladi 500 kosov za ves svet. Gre za četverni vinilni zaboj za katerega bodo poskrbeli pri Metalville Records!

Kot nas uči heavy metal zgodovina, je bil “25 To Live” posnet leta 2005 v brazilskem Sao Paulu pred razvneto množico. Skupina je odigrala koncert 27. skladb z repertoarjem, ki je obsegal klasike železnega repertoarja ter točke, ki jih Grave Digger sicer redko izvajajo na koncertnih odrih, kljub temu pa predstavljajo vrhunce dolgožive in uspešne kariere skupine.

Količinsko omejena naklada 500 kopij za cel svet bo opremljena s plakatom skupine in certifikatom podpisanim s strani vokalista in poglavarja skupine Chrisa Boltendahla. Neprecenljivo. Spodaj lahko preverite embalažo in sezam skladb.

“25 To Live” – četverni vinil:
LP 1:
Stran A
1. Passion (Intro)
2. The Last Supper
3. Desert Rose
4. The Grave Dancer
5. Shoot Her Down
Stran B
1. The Reaper
2. Paradise
3. Excalibur
LP 2:
Stran C
1. The House
2. Circle Of Witches
3. Valhalla
Stran D
1. Son Of Evil
2. The Battle Of Bannockburn
3. The Curse Of Jacques
4. Grave In The No Man’s Land
LP 3:
Stran E
1. Yesterday
2. Morgane Lefay
3. Symphony Of Death
Stran F
1. Witch Hunter
2. The Dark Of The Sun
3. Knights Of The Cross
LP 4:
Stran G
1. Twilight Of The Gods
2. The Grave Digger
3. Rebellion
Stran H
1. Rheingold
2. The Round Table
3. Heavy Metal Breakdown

Na fotografiji: Chris Boltendahl med nastopom Grave Digger 28. 1. 2017, v graškem klubu Explosiv (Avstrija) – RockLine fotoarhiv 2006-2023, vse pravice pridržane. Celotno RockLine recenzijo tega koncerta lahko preberete TUKAJ!


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki