It Bites s ponatisom albumov “The Tall Ships” in “Map of the Past”

It Bites
0 25

It Bites – kultni britanski progresivni rockerji, bodo poskrbeli za ponatis obeh albumov, ki so jih izdali v eri delovanja z pevcem in kitaristom Johnom Mitchellom, in sicer: “The Tall Ships” in “Map Of The Past”.

Ob tej priložnosti je oba albuma remasteriziral prav John Mitchell. Oba albuma bosta ponatisnjena tudi v vinilnem formatu. CD format bo vseboval tudi dodatne skladbe, ki doslej še niso bile uradno izdane. Na police trgovin in kataloge spletnih prodajaln bosta oba albuma uradno priromala 7. 5. 2021, ko bosta izšla pri založbi InsideOut Music.

Spodaj lahko poslušate remasterizirani verziji skladbi Ghosts (album “The Tall Ships” in Cartoon Graveyard (album “Map of the Past”).

It Bites, so bili uradno ustanovljeni v mestu Cumbria leta 1982. Po odhodu originalnega pevca in kitarista Francisa Dunneryja, so se leta 2006 It Bites obnovili z Mitchellom. Ta je že pred tem igral s članoma skupine It Bites Johnom Beckom in Bobom Daltonom pri Kino*. Obnovljeno ekipo je dopolnil fenomenalni basist Lee Pomeroy, ki je zamenjal originalnega basista Dicka Nolana. Tako so It Bites izdali albuma “The Tall Ships” (2008) in “Map of the Past”, ki je izšel leta 2012 in velja za prvi konceptualni album skupine.

Leta 2019 je bobnar Bob Dalton oznanil, da so It Bites razpuščeni.

Oba albuma bosta ponovno dostopna v več formatih. Kot količinsko omejena digipak CD izdaja, ki bo vsebovala dodatno knjižico s spremno besedo, nadalje dvojni 180 gramski vinil z dodanim albumom tudi na CD-ju in knjižico, ter kot vselej, kot digitalni format. Dodatne skladbe bodo prisotne le na CD-ju, ne pa tudi na vinilnem formatu obeh ponatisov.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki