Kristoffer Gildenlöw (Kayak, ex-Pain of Salvation) napoveduje solo album “Let Me Be A Ghost”

Kristoffer Gildenlöw 2021
0 47

Kristoffer Gildenlöw, najbolj znan kot nekdanji basist švedske progresivnometalske zasedbe Pain of Salvation (Danielov mlajši brat), poslušate pa ga lahko tudi na aktualnem novem Kayak albumu “Out of This World” (RockLine recenzija) – ta je pred mesecem dni izšel pri založbi Insideout Music, napoveduje svoj novi samostojni studijski album z naslovom “Let Me Be A Ghost”. Album bo izšel 3. 9. 2021 pri založbi New Joke.

Po napovedih gre za najbolj mračen studijski dosežek nekdanjega člana Pain Of Salvation, ki se v poeziji ukvarja s tematiko nenehnega kolebanja na individualni ravni med vdajo in kljubovanjem, popolnim propadom in granitno čvrsto neprebojnostjo ter izbiranjem med življenjem in smrtjo. Spodaj je na voljo promocijski avdio izvleček albuma.

Na svojem četrtem studijskem albumu se švedski glasbenik na svojem novem glasbenem popotovanju navdihuje nad likom in delom: Pink Floyd, Mike Oldfield, Roger Waters, David Sylvian in Blackfield. “Let Me Be A Ghost” bo nasledil predhodnike: Rust (2012), The Rain (2016) in Homebound (2020), in bo dostopen, kot dvojni vinilni album, digipak CD (s štirinajstimi skladbami) in digitalno.

Seznam skladb na albumu “Let Me Be A Ghost” se glasi:
1. Let Me Be A Ghost pt. I
2. The Wind
3. Blame It All On Me
4. Falling, Floating, Sinking
5. Fleeting Thought
6. Fade Away
7. Don’t
8. Lean On Me
9. Let Me Be A Ghost pt. II
10. Still Enough
11. Where I Ought To Be
12. Let Me Be A Ghost pt. III
13. Look At Me Now


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki