Last In Line pod okriljem založbe earMUSIC napovedujejo tretji studijski album!

LAST IN LINE (press/promo)
0 124

Last In Line, super hard rock zasedba, je sklenila pogodbo z založbo earMUSIC, pod okrilje katere sodijo mdr. Deep Purple, Alice Cooper, Babymetal, Status Quo in Thunder, Sprav naj bi Last In Line izdali v letošnjem letu EP, ki mu bo sledil tretji studijski album.

Prvi je to novico ponesel v javnost bobnar skupine Vinny Appice, ki je povedal da so Last Lin Line do konca letošnjega januarja zaključili s snemanjem šestih novih skladb v studiu Desert Moon, ki pripada Dannyju “Countu” Kokerju, lociranem v Las Vegasu (Nevada).

Last In Line so leta 2012 ustanovili Appice, basist Jimmy Bain in kitarist Vivian Campbell. Ti trije so namreč sodelovali v karieri z znamenitim in edinim Ronnie James Diom, pri čemer so se vpisali med soavtorje materiala, ki je zastopan na DIO klasikah “Holy Diver”, “Last In Line” in “Sacred Heart”. Tako je bil eden osnovnih ciljev formacije skupine ta, da združi pod isto streho nekdanje člane skupine DIO, prvi koncerti skupine pa so v repertoarju beležili material s prvih treh DIO albumov.

Last In Line so tako svoj prvenec “Heavy Crown” izdali februarja 2016 pri založbi Frontiers Music Srl, ki se je na Billoboardovi “Heatseeker” lestvici zavihtel na prvo mest. Izid prvenca je zaznamovala tragična smrt basista Jimmyja Baina, ki je 23. 1. 2016 preminil v starosti 68. let. Last In Line so na njegovo mesto povabili v skupino basista Phila Soussana, saj so se zavedali, da je bila ena od želja Baina, da žene skupina svoj voz dalje in da se ne ustavlja. LEta 2019 je izšel tako album “II”, znova pri založbi Frontiers Music Srl.

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki