Macabre se vračajo z novim albumom “Carnival Of Killers”

MACABRE 2020
0 101

Macabre, dolgoživi čikaški grindcore in death metalci, ustanovljeni davnega leta 1985, ki jih od nekdaj spremlja zabavna tematika “gore” humorja v opevanju zgodb povezanih s serijskimi morilci, bodo 13. 11. 2020 pri Nuclear Blast Records, izdali novi studijski album Carnival of Killers. Na voljo je že prvi single in sicer za skladbo “The Lake Of Fire”, ki jo lahko predvajate in preverite spodaj.

Kitarist, pevec in šef skupine Macabre Corporate Death (a.k.a. Lance Lencioni) komentira: “‘The Lake Of Fire’ pripoveduje zgodbo o skritem bunkerju, v katerem sta Leonard Lake in Charles mučila in ubijala mlade ženske z različnimi orodji in vse to posnela. To sta bila dva zelo zlobna patrona, zato se mi je zdel naslov skladbe v zvezi s to štorijo zelo primeren! Refren skladbe sem pričel pisati že v naši “Grim Scary Tales” eri, skladbo pa naposled dokončal za naš novi album ‘Carnival Of Killers’. Upam da vam bo všeč. Na albumu sem želel veliko variabilnosti. Ta skladba je le pokušina in delček vse njegove raznolikosti.”

“Carnival Of Killers” je posnel in miksal Tomek Spirala iz Studia1134, z izjemo bobnov za katere je poskrbel v studiu Kiwi Audio Mark Walker. Masterizacijo zvoka je opravil Jean-François Dagenais v studiu JFD Studios (Dallas, Teksas). Naslovnico po vzoru “Waldo sreča serijskega morilca” sta prispevala Corporate Death (glavni Macabre pevec in kitarist, a.k.a. Lance Lencioni) in umetnik Laz Gein. Motivi naslovnice se opirajo na najbolj reprezentativne dele novega niza Macabre srhljivk.

Seznam skladb na “Carnival Of Killers” se glasi:
01. Intro
02. Your Window Is Open
03. Joe Ball Was His Name
04. Stinky
05. Abduction
06. Tea Cakes
07. Them Dry Bones
08. Richard Speck Grew Big Breasts
09. Slaughter House
10. Breaking Point
11. The Lake Of Fire
12. Warte, Warte
13. Now It’s Time To Pay
14. The Wheels On The Bug
15. Corpse Violator
16. The Murder Mack


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki