Marillion predstavljajo koncertno verzijo novega singla “Be Hard On Yourself”

foto: Anne-Marie Forker (2021)
0 28

Marillion, britanski art rock in progresivnorockovski odličniki, predstavljajo koncertni video singla za novo Be Hard On Yourself, ki ga v celoti lahko preverite spodaj. Koncertna verzija izhaja iz novembrskega nastopa skupine v londonskem prizorišču Eventim Apollo Hammersmith, kjer je skupina v sklopu takratne britanske “Light at the End of The Tunnel” turneje premierno predstavljala to novo skladbo.  Studijsko verzijo singla Be Hard On Yourself, so Marillion sicer predstavili že pred časom.

Marillion so že v drugi polovici lanskega novembra obelodanili, da bo njihov novi studijski album “An Hour Before It’s Dark izšel 4. 3. 2022, pri založbi earMUSIC. Istočasno z najavo je skupina predstavila prvi single za prej omenjeno skladbo Be Hard On Yourself, ki mu je sledil v začetku letošnjega februarja sledil še drugi single za skladbo Murder Machines (spodaj).

Spodaj je na voljo tudi svež skrajšani predstavitveni video vezan na prihajajoči novi studijski album.

earMUSIC so podali sledeče uradno promocijsko besedilo vezano na novi Marillion album: “Bodisi, da je šlo za družbeno kritično ali osebno izpovedno plat, Marillion nikdar niso uporabljali olepševanja. Vselej so svoj unikatni zvok, izjemno moč komponiranja, melodije in brezmadežno glasbeno tovarišijo, okronali z globoko sporočilnostjo poezije, drzno in kljubovalno plavajoč proti plimi, z neupogljivo držo, brez priznavanja kakršnihkoli omejitev, ki bi krojila njihovo artistično svobodo.”

Tako kot predhodnik “FEAR” so Marillion posneli tudi album “An Hour Before It’s Dark” v Real World Studios, ki je v lasti Petra Gabriela. Spodaj je na voljo single za skladbo Be Hard On Yourself.

Skupina se trenutno nahaja na britanskem delu turneje, temu bo v prihodnjem letu sledila serija Marillion weekendov, poleti pa že potrjujejo nastope na večjih evropskih festivalih.

Album “An Hour Before It’s Dark” lahko že prednaročite.

Seznam skladb na albumu “An Hour Before It’s Dark” se glasi:
1. Be Hard On Yourself
i. The Tear In The Big Picture
ii. Lust For Luxury
iii. You Can Learn
2. Reprogram The Gene
i. Invincible
ii. Trouble-Free Life
iii. A Cure For Us?
3. Only A Kiss (Instrumental)
4. Murder Machines
5. The Crow And The Nightingale
6. Sierra Leone
i. Chance In A Million
ii. The White Sand
iii. The Diamond
iv. The Blue Warm Air
v. More Than A Treasure
7. Care
i. Maintenance Drugs
ii. An Hour Before It’s Dark
iii. Every Call
iv. Angels On Earth

#marillion #anhourbeforeitsdark #murdermachines


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki