Marilyn Manson predstavlja album “We Are Chaos” in video!

0 186

Po mnogih špekulacijah in ugibanjih je sedaj jasno, da bo Marilyn Manson svoj novi studijski album izdal v letošnjem septembru!

Naslednik v letu 2017 izdanega “Heaven Upside Down” bo nosil naslov “We Are Chaos” in bo izšel 11. 9. 2020 pri založbi Loma Vista Recordings.

Album bosta producirala Marilyn Manson in Shooter Jennings, spodaj pa lahko že predvajate video za naslovno skladbo albuma, ki ga je režiral in uredil Matt Mahurin.

Manson je v zvezi z albumom povedal sledeče: “Ko poslušam “We Are Chaos” sedaj, imam občutek, kot da je včeraj, ali kot da bi se svet ponavljal, kot se je od nekdaj. Vse kar je posneto na albumu se med snemanjem ni poslušalo, dokler vsaka skladba ni bila povsem zaključena. Album nosi z gotovostjo stran A in stran B, kar je nekako v sozvočju s tradicijo.”

“Album nosi koncept, ki se vrti okrog ogledala. Tega sva s Shooterjem zgradila skupaj za poslušalca – vanj zagotovo ne bova buljila. Na albumu je kopica sob, sefov, predalov in omar. Vendar pa so tisto najhujše kar hrani v svojem muzeju spominov duša, vedno okna. Kosci razbitih duhov so lovili moje roke, ko sem pisal besedila!”

Manson dodaja: “Ko sem ustvarjal ta album, sem sam pri sebi premišljeval:’Ukroti svojo norost, sešij si svojo suknjo, pretvarjaj se, kot da nisi žival’, vendar sem vedel da je človeštvo najslabše od vseh živali. Izražanje usmiljenja je isto, kot če bi moril. Solze so največji izvoz človeškega telesa.”

Naslovnico za “We Are Chaos” je narisal sam Marilyn Manson posebej za ta album in jo imenoval ‘neskončna tema’, kar je tudi naziv ene izmed skladb njegovega novega albuma.

“We Are Chaos” lahko že prednaročite!

Marilyn Manson: We Are Chaos
1. Red, Black And Blue
2. We Are Chaos
3. Don’t Chase The Dead
4. Paint You With My Love
5. Half-way & One Step Forward
6. Infinite Darkness
7. Perfume
8. Keep My Head Together
9. Solve Coagula
10. Broken Needle

Na fotografiji: Marilyn Manson med nastopom 24. 7. 2017, v sklopu prvega dne tolminskega festivala Metaldays (RockLine fotoarhiv 2006-2020, foto: Nina Grad, vse pravice pridržane) .Celotno RockLine recenzijo tega festivalskega dne lahko preberete TUKAJ!


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki