Mark Boals (Ring Of Fire) z dvojno kompilacijo “All the Best”!

0 189

Mark Boals, cenjeni in vrhunski ameriški vokalist, bo 9. 10. 2020 izdal dvojno best of kompilacijo z naslovom “All The Best!”, ki bo združevala njegova dela, bodisi kot samostojnega izvajalca bodisi s superzvezdniško skupino Ring of Fire.

Spodaj že lahko prisluhnete skladbi “Ring Of Fire”.

Naštejmo le nekaj velikih imen in izvajalcev, s katerimi je Boals v karieri sodeloval: Doug Aldrich, Tony MacAlpine, Jeff Kollman, Neil Citron, Vitalij Kuprij, Vinny Appice, Virgil Donati, Erik Norlander, Chris Brooks in Steve Weingart.

Mark Boals je nekakšen sinonim za vokalista, ki se perfektno znajde v glasbenem okolju, kjer si metal in neoklasicizem podajata roki. Tako ne preseneča, da se je izvrstno ujel tudi z legendarnim švedskim kitarskim čarovnikom in “baročnim metalcem” Yngwijem J. Malmsteenom. Z vokalom je sodeloval na kultnem Yngwie J. Malmsteen’s ‘Rising Force’ albumu “Trilogy”, ki je izšel leta 1986, ter tudi na albumih “Inspiration” (1996) pa “Alchemy” (1999) in “War To End All Wars” (2000).

Mark Boals je izdal tudi tri samostojne studijske albume, in sicer: “Ignition” (izšel samo na japonskem trgu leta 1998), “Ring of Fire” (2000) in “Edge of the World” (2002).

Leta 2002 je Mark Boals ustanovil skupino “Ring of Fire”, ki je ime dobila po enem njegovih albumov. V zasedbi so se skozi leta izmenjali sledeči člani: kitarista Tony MacAlpine in George Bellas, bobnar Virgil Donati, basist Philip Bynoe, klaviaturist Vitalij Kuprij. Skupina je izdala štiri studijske albume in koncertni CD/DVD z nastopa na Japonskem.

Mark Boals je skupaj s kitaristom skupin Vision Divine ter Labyrinth Olafom Thorsenom ob koncu letošnjega julija izdal istoimenski prvenec njunega skupnega projekta Shining Black.

Mark Boals je klasično urjen vokalist, ki je v karieri prepeval tudi na koncertih klasične glasbe, ob spremljavi različnih orkestrov, kjer je opravljal vlogo tenorista. Prav tako je sodeloval v izvedbi nekaterih opernih arij.

Kompilacijo lahko že prednaročite.

Seznam skladb na “All the Best” se glasi:
CD1 – Mark Boals
1. Jane
2. Broken Heart
3. I’m Sorry
4. My Turn
5. Find Our Way
6. Ring Of Fire
7. Death Row
8. Keeper Of The Flame
9. Alone
10. Battle Of The Titans
11. Betrayed
12. Lady Babylon
13. Between Two Mirrors
14. Through The Endless Night
15. Up To You
16. Garden Of Pain

CD2 – Ring Of Fire
1. Circle Of Time
2. The Oracle
3. Take Me Home
4. My Deja Vu
5. Blue Sky
6. Ghost Of America
7. Invisible Man
8. Lapse Of Reality
9. You Were There
10. Perfect World
11. Darkfall
12. Mother Russia
13. Land Of Frozen Tears
14. Our World

Na kompilaciji se nahajajo prispevki sledečih glasbenikov:
Mark Boals, Doug Aldrich, Tony MacAlpine, Jeff Kollman, Neil Citron, Vitalij Kuprij, Vinny Appice, Virgil Donati, Erik Norlander, Chris Brooks, Steve Weingart

Več koristnih informacij:
https://www.instagram.com/marcusboals/ http://www.markboalsofficial.com/
https://www.facebook.com/markboalsofficial/


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki