Pain Of Salvation z videodražilcem za novi album “Panther”

0 71

Pain of Salvation, švedski progresivni rockerji, so izdali videodražilec, s katerim naznanjajo izid novega studijskega albuma z naslovom “Panther”. Dolgo pričakovani naslednik albuma “In the Passing Light of Day” bo izšel 28. 8. 2020 pri založbi InsideOut Music.

Album “Panther” je posnel, miksal in produciral vodja skupine Daniel Gildenlöw, v studiu pa je z njim sodeloval  Daniel Bergstrand (In Flames, Meshuggah, Devin Townsend).

Naslovnico albuma je ustvaril André Meister.

Daniel Gildenlöw je med drugim povedal, da je proces nastajanja novega albuma trajal dve leti, skupina pa je na njem preizkusila nekatere nove pristope, s kateremi so skušali razrahljati svojo prepoznavno artistično formo. Ob tem pa Gildenlöw dodaja, da se vse bistvene in prepoznavne zaščitne znamke glasbenega dosjeja skupine nikakor niso izgubile.

Izid prvega singla je napovedan za 3. 7. 2020. Od takrat dalje bo mogoče novi Pain of Salvation album tudi že prednaročiti!

Seznam skladb na Pain of Salvation albumu “Panther” je sledeč:
1. Accelerator
2. Unfuture
3. Restless Boy
4. Wait
5. Keen To A Fault
6. Fur
7. Panther
8. Species
9. Icon


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki