Palace napovedujejo “Retrospection – Covers EP” – na voljo je priredba Mr. Mister hita “Kyrie”

Michael Palace 2020 (press/promo)
0 18

Palace, AOR in melodičnorockovski ‘revival’ projekt za katerim stoji vrhunski švedski multi-intrumentalist, vokalist, komponist in producent Michael Palace, napoveduje za 9. 12. 2022 posebni EP z naslovom “Retrospection – Covers EP”, ki bo izšel pri založbi Frontiers Music Srl.

“Retrospection – Covers EP” na katerem bodo štiri priredbe, lahko že prednaročite.

Spodaj je na voljo priredba Mr. Mister klasike oziroma hit zimzelena osemdesetih Kyrie!

Michael Palace, ki je sredi letošnjega julija poskrbel za novi in skupno četrti Palace album “One 4 The Road”, je prvič resneje opozoril na svoje talente potem, ko je pričel sodelovati na projektu First Signal v katerega je bil vključen tudi Harem Scarem vokalist Harry Hess. Svojo reputacijo je utrjeval nadalje v projektu Cry of Dawn v navezi s švedskim vokalistom Goranom Edmanom, pa tudi v projektu Kryptonite, kjer je združil kreativne moči z The Poodles pevcem Jakobom Samuelom in Pride of Lions pevcem Tobyjem Hitchcockom. Michael Palace je nudil v karieri med drugim snemalne, komponistične in producentske usluge izvajalcem kot: Adrenaline Rush, Houston, Big Time, Gutterdämerung, Find Me in Miljenko Matijevic. Vse to je budno opazovalo tudi A&R osebje založbe Frontiers Music Srl, ki je z glasbenikom sklenila pogodbo.

Seznam priredb na EP-ju se glasi:
1. Kyrie (orig. Mr. Mister)
2. Code to Your Heart (orig. Easy Action)
3. Can’t Stop (orig. Aviator)
4. Sister Christian (orig. Night Ranger)

Zasedba:
Michael Palace – vsi instrumenti, komponiranje, produkcija

Več o Palace:
https://www.facebook.com/palacesweden/
https://www.instagram.com/mike.palace
/

#MrMister #CoverSongs #FrontiersRecords


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki