PFM (Premiata Forneria Marconi) napovedujejo novi album s singlom “If I Had Wings”

PFM (Premiata Fornerira Marconi) 2021
0 37

PFM (Premiata Forneria Marconi), kultni italijanski progresivni rockerji, ponujajo novi single za skladbo If I Had Wings, ki mu lahko prisluhnete spodaj.

If I Had Wings je vzeta iz prihajajočega novega studijskega albuma skupine z naslovom “I Dreamed of Electric Sheep”, ki bo izšel 22. 10. 2021 pri nemški založbi InsideOut Music. Album bo na razpolago v angleški in italijanski verziji, kar tiste, ki poznajo kariero skupine, ne bo presenetilo. Italijanska verzija nosi naslov “Ho Sognato Pecore Elettriche”.

Album nosi koncept. “Ali androidi lahko sanjajo o električnih ovcah”, se mdr. sprašuje skupina. Zgodba je torej znanstveno fantastična in se dotika tudi trans-humanizma ter agresivne digitalizacije, ki smo jih priča zadnji dve dekadi naših življenj. Skupina pravi, da so vsi njeni člani veliki privrženci filma Blade Runner.

Album “I Dreamed Of Electric Sheep” lahko že prednaročite.

“I Dreamed of Electric Sheep/Ho Sognato Pecore Elettriche” bo dostopen v več različnih formatih, in sicer: dvojni (količinsko omejeni) CD digipak vložen v “O-Card” s posebnim oblikovanjem, dvojni LP in CD s posebno knjižico v LP formatu in seveda tudi kot dvojni digitalni album.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki