Ross The Boss bo izdal ‘best of’ zbirko “Legacy Of Blood, Fire & Steel”

foto: ALEŠ PODBREŽNIK 2019
0 34

Ross The Boss, vsem dobro znani pisec najboljših kitarskih fraz kultnih klasik zasedbe Manowar, bo 28. 4. 2023 izdal kompilacijo z naslovom “Legacy of Blood, Fire & Steel”.

Gre za ‘best of’ izbor kariernega preseka legendarnega kitarista na katerem se bo nahajalo 12. skladb.

Kompilacija “Legacy Of Blood, Fire & Steel” bo izšla le v vinilnem formatu. Za njen izid bodo poskrbeli pri AFM Records.

Na dan izida te glasbene zbirke bo Ross the Boss odrinil tudi na novo evropsko turnejo. Datumi so odločno oddaljeni od Slovenije in gravitirajo na severni in osrednji del Nemčije z nekaj vmesnimi obiski Danske, Nizozemske in Belgije.

Znan je seznam skladb “Legacy Of Blood, Fire & Steel”:
Stran A:
1.    Blood Of Knives
2.    I Got The Right
3.    We Will Kill
4.    Kingdom Arise
5.    Hailstorm
6.    Great Gods Glorious
Stran B:
1.    By Blood Sworn
2.    This Is Vengeance
3.    We Are The Night
4.    Maiden Of Shadows
5.    Born Of Fire
6.    Denied By The Cross

Na fotografiji: Ross The Boss med nastopom s svojo skupino v sklopu festivala Bang Your Head!!! 13. 7. 2019, v nemškem Balingenu (RockLine fotoarhiv 2006-2023, vse pravice pridržane). Celotno RockLine recenzijo tega dne festivala lahko preberete TUKAJ!


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki