Six Feet Under predstavljajo video in single “Blood Of The Zombie”

foto: Gustavo Abdiel Torres 2020
0 53

Six Feet Under, death metal veterani iz floridske Tampe, bodo v petek 2. 10. 2020 izdali svoj novi studijski album, ki bo že 17. po vrsti. “Nightmares of the Decomposed” bo izšel pri založbi Metal Blade Records.

Vsled promocijske kampanje v prid podpori novemu album, je skupina že sredi avgusta zavihala rokave, saj je takrat izšel prvi single in video za novo skladbo “Amputator”. Temu je sredi septembra sledil še drugi video in single za skladbo “Zodiac”. Sedaj predstavljajo Six Feet Under še tretji video in single in sicer za skladbo “Blood of the Zombie”. Vse tri videe lahko preverite spodaj.

Na albumu “Nightmares Of The Decomposed” je našlo prostor 12. novih skladb, ki so definicija vsega, kar je skupina ustvarila v svojih 25. letih delovanja.

“Nightmares Of The Decomposed” je bil posnet v več studiih vključno s studiom Criteria, ki se nahaja v floridskem Miamiju in v katerem so gostovali med drugim AC/DC, Black Sabbath in Aerosmith.

Album je produciral in miksal Chris Carroll, za njegovo masterizacijo pa je poskrbel Chaz Najjar v studiu Badlands Recording (Denver, Kolorado).

Naslovnico za album je ustvaril Luke Hunter.

Seznam skladb na albumu “Nightmares Of The Decomposed” se glasi:
01. Amputator
02. Zodiac
03. The Rotting
04. Death Will Follow
05. Migraine
06. The Noose
07. Blood Of The Zombie
08. Self Imposed Death Sentence
09. Dead Girls Don’t Scream
10. Drink Blood Get High
11. Labyrinth Of Insanity
12. Without Your Life

Six Feet Under so:
Chris Barnes – vokal
Jack Owen – kitara
Ray Suhy – kitara
Jeff Hughell – bas kitara
Marco Pitruzzella – bobni


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki