The Canyon Observer predstavlja drugi singel z nove plošče – “Koža”

Kapa Records 2022
0 97

The Canyon Observer dviguje prah z novim truščem, osemminutno gmoto zvoka, ki s svojimi izseki noisa ter seganjem po novih glasbenih zmeseh razteza in krči tako fizično kot idejno formo benda. 

“Koža”, najnovejša skladba desetglave figure, prepleta hrup s tišino in razkriva nov, še manj konvencionalen glasbeni izraz že prej precej neobičajne post-metal zasedbe. Elementi noisa, jazza, black metala, dooma in pa klasične glasbe se na drugem singlu z novega albuma odlično prepletejo v dobrih osmih minutah napetosti, ki jo bend tokrat doseže z avantgardnim, ekpresionističnim ter eksperimentalnim pristopom.

The Canyon Observer, ki zavoljo tretje plošče, naslovljene Figura (Kapa Records & Vox Project, 2023), trenutno šteje deset članov, z videom za nov anti hit kaže globlji in podrobnejši uvid v predstavitveni koncert novega dolgometražnega izdelka, ki se ima zgoditi 13.1.2023 v Španskih Borcih.

Album Figura izide v digitalni obliki 9. 1. 2023!

THE CANYON OBSERVER POVEZAVE
LINKTREE
FACEBOOK
INSTAGRAM
BANDCAMP


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki