The Mugshots (feat. Mortiis) predstavljajo svojo verzijo Death SS klasike `In The Darkness`

0 142

Italijanski horror punkrockerji The Mugshots so združili moči z legendarnim norveškim elfom noči Mortiisom ter skupaj posneli svojo verzijo skladbe In The Darkness, ki v izvirniku iz leta 1989 pripada okultnim italijanskim rockerjem Death SS.

Spodaj lahko pogledate besedilni video!

Ta priredba je sicer uvrščena na sveže izdano ploščo skupine The Mugshots, ki je v celoti posvečena liku in delu zasedbe Death SS in se imenuje “Terror Tales”. Album je dostopen v obliki trojnega CDja in dvojnega vinila, izšel pa je na noč čarovnic, dne 31.10.2018, pri založbi Black Widow Records.

Zvok nove verzije te skladbe je masteriziral član skupine Death SS Freddy Delirio in predstavlja vrsto mini mjuzikla vezanega na pripetljaje ki so jim bili priča The Mugshots leta 2012, ko so sodelovali s producentom Dickom Wagnerjem, sicer desno roko Alice Cooperja, v sedemdesetih letih.

Mortiis ob tem pravi: “Bil sem prvi, ki je ob Samothu iz zasedbe Emperor, poslušal Death SS na Norveškem. Pisalo se je leto 1991, odkirli smo posnetek, na njem je bila slika albuma “Heavy Demons” z obrazi v maskah in poslikavah. Mislili smo si: “Prekleto! Le kdo za vraga so sedaj ti tipi?”. Ponosen sem da sem lahko del te izkušnje in upam da bo ljudem všeč. V naši verziji smo sicer eksperimentirali z vokali, sicer pa kolikor se da, ostali zvesti atmosferi izvirnika.”

Gun Club Music:
www.facebook.com/gunclubmusic  (Management)
Black Widow Records:
www.blackwidow.it  (Label)
Eagle Booking: www.facebook.com/eaglebooking.livepromotion (Promotion)
The Mugshots: www.mugshots.it

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki
X