Tudi naslovnice albumov Davida Bowieja odslej v obliki sestavljank!

0 34

Ljubitelji sestavljank in nasploh ljubitelji Davida Bowieja bodo od letošnjega septembra in oktobra dalje deležni še enega koristnega pripomočka, da njihov razburkani vsakdanjik ne bi zašel v slepo ulico brezdelja, dolgočasja in bog ne daj, slučajno v življenjskem slogu povzročil porast lenobe.

4. 9. 2020 bodo pri Zee Productions sprva izdali tri nove v seriji Rock Saws sestavljank, in sicer z motivi naslovnic David Bowiejevih albumov: “The Rise And Fall Of Ziggy Stardust And The Spiders From Mars”, “Tonight” in “Never Let Me Down. 9. 10. 2020 pa jih bodo nasledile še sestavljanke naslovnic albumov: “Aladdin Sane”, “Heroes” in “Hunky Dory”.

Zee Records je pred kratkim napovedala tudi izdajo dveh sestavljank z motivoma albumov grunge legend Nirvana in sicer “Nevermind” in “In Utero” ter štirih The Rolling Stones albumov.

V lanskem septembru so tako pri Zee Productions mdr. že poskrbeli za tovrstne sestavljanke z motivi klasičnih albumov Metallice (“Kill ‘Em All”, “Ride The Lightning”, “Master Of Puppets” in “…And Justice For All”), kot tudi progresivnih rock legend Rush (“Fly By Night”, “A Farewell To Kings”, “Permanent Waves” in “Moving Pictures”).

Več koristnih informacij lahko izbrskate tudi TUKAJ!


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki