Wayne Hussey z novo verzijo The Mission klasike Tower Of Strength!

0 48

Wayne Hussey, šef legendarnih angleških post punk legend The Mission, je ob sebi zbral ekipo zvezdnikov, projektu pa nadel ime ReMission. Namen tega “zborovanja” je bil predelava The Mission klasike Tower Of Strenght, ki je izšla leta 1988 na albumu “Children”.

Nova verzija skladbe, ki jo spremlja tudi video, se imenuje “ToS2020”, ves zaslužek, ki se bo zbral od njene prodaje, pa bo namenjen vsem delavcem, ki so pri svojem delu posebej izpostavljeni tveganju z okužbo za koronavirusom.

Na skladbi in v videu, ki ga lahko predvajate spodaj, je sodelovala kopica dobro znanih imen in sicer: Julianne Regan (All About Eve), Billy Duffy (The Cult), Martin Gore (Depeche Mode), Budgie (Siouxsie & The Banshees), James Alexander Graham (The Twilight Sad), Lol Tolhurst (ex The Cure), Evi Vine, Gary Numan in Miles Hunt (The Wonder Stuff).

Hussey in so avtorji skladbe Craig Adams, Mick Brown in Simon Hinkler, so se prav tako odpovedali vsem dobičkom avtorskih pravic, ki se bo tako stekal na tekoče račune dobrodelnih fundacij.

Naročila so že stekla, Wayne pa poroča, da se je doslej že nabralo preko 40.000,00£. Zgrabite svojo kopijo ToS2020 tudi sami! Prednaročite svojo kopijo tudi sami!

ReMission International: TOS 2020
1. TOS2020 (single) 
2. TOS2020 (Beholden To The Front Line Workers Of The World mix)
3. TOS2020 (Trentemøller Remix)
4. TOS2020 (Albie Mischenzingerzen Remix)
5. Tower Of Strength (original newly remastered) – The Mission (free bonus track with bundle only)


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki