Steel Panther v blackmetalskih opravah novega videa “Let’s Get High Tonight”

foto: ALEŠ PODBREŽNIK 2014
0 88

Steel Panther, ameriška parodija časov glam metala, so v letošnjem aprilu že predstavili video za skladbo “Let’s Get High Tonight”. V tistem videu so se štirje člani skupine pojavljali odeti v baročno opravo, opravo black metalcev, opravo “boy” benda, mehiško ter kavbojsko nošo. Video je režiral Frankie Nasso (Asking Alexandria, Hellyeah). 

Sedaj so losangeleški rockerji posneli še eno verzijo videa za to skladbo, le da se v njej ves čas pojavljajo v black metalski opravi

“Let’s Get High Tonight” sicer izhaja iz aktualnega in zadnjega studijskega abluma skupine “Heavy Metal Rules” (RockLine recenzija), ki je izšel v lanskem septembru. Prihodnji teden bodo Steel Panther odigrali dva “drive in” koncerta v ameriški Pennsylvaniji, ki sta del njihove “Fast Cars & Loud Guitars” turneje.

Pred dnevi je bilo uradno najavljeno, da bodo Steel Panther nastopili 12. 6. 2021 v zagrebški Tvornici kulture!

Na fotografiji: Steel Panther med nastopom 2. 3. 2014 v graškem Orpheum Teatru (Avstrija) – RockLine fotoarhiv 2006-2020, vse pravice pridržane. Celotno RockLine recenzijo tega koncerta lahko preberete TUKAJ!


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki