Porcupine Tree najavljajo “The Delerium Years” zaboj!

PORCUPINE TREE
0 51

Porcupine Tree so razodeli podrobnosti novega zaboja trinajstih zgoščenk, ki bo nosil naslov “The Delerium Years”. Gre za material, ki je v celoti izhajal pri založbi Delerium med letoma 1992 in 1997.

Dostopen bo 20. 11. 2020, za izid pa bodo poskrbeli pri založbi Transmission Records.

Poleg glasbe, bo v ta super zaboj dodana knjižica s 140. stranmi, polna redkih fotografij in drugega arhivskega materiala. Spremno besedo zanjo je prispeval Stephen Humphries. Gre za adaptacijo besedila taistega avtorja, ki je bil uporabljen že za vinilno verzijo zaboja “The Delerium Years”! V njem se bo nahajala tudi replika originalne naslovnice albuma “Signify” in plakat iz oktobrskega dela turneje skupine v letu 1995.

Steven Wilson pravi, da potekajo dogovori s Transmission Records, tudi za ponatis Porcupine Tree albumov iz kasnejšega obdobja delovanja skupine.

“The Delerium Years” lahko že prednaročite!

Trinajst lično oblikovanih digi CD-jev, za kar je poskrbel Carl Glover, zastopajo:
On the Sunday of Life…
Up the Downstair
The Sky Moves Sideways (2CD – vsebuje tudi “Stars Die” EP)
Signify
Coma Divine – live (2CD) 

kot tudi:
Voyage 34: The Complete Trip – z originalno (dolgo) verzijo Phase IV
Staircase Infinities – mini album (novo remasteriziran)
Metanoia – studijske improvizacije med letoma 1995-96 (novo remasteriziran)

ter:
Dve izdaji, ki sta bili doslej dostopni le tistim, ki so bili prijavljeni na informacijski Porcupine Tree servis založbe Transmission (obe novo remasterizirani):
Transmission IV – vseh 40 minut ne-editirane verzije “Moonloop”
Insignificance – izbor “Signify” demo posnetkov, vključno s skladbami, ki niso bile vključene na končno verzijo albuma

Vse skupaj pa zaokroža posebna kompilacija devetih skladb z naslovom “The Sound of No One Listening”, ki je zastopana tudi z dvema različnima demo verzijama skladbe “Disappear”, ki sta bila doslej dostopni le kot dodatni skladbi prve, to je sedem-inčne izdaje “Coma Divine”.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki