Marillion podajajo prve informacije v zvezi z novim albumom!

foto: ALEŠ PODBREŽNIK 2016
0 44

Marillion, ikone britanskega art in neo-progresivnega rocka, so pred kratkim objavili uradni video v katerem so obelodanili nekaj novosti v zvezi s svojimi aktualnimi glasbenimi aktivnostmi. Na voljo je spodaj.

Fantje se namreč nahajajo v studiu, kjer so zatopljeni v delo na novem studijskem albumu. Ta bo nasledil album “F.E.A.R. (Fuck Everyone And Run)” – RockLine recenzija, ki je izšel leta 2016.

Ne glede na novo življenjsko situacijo polno Covid-19 omejevanja, je lepa ugotovitev, da ekipa uspešno napreduje pri ustvarjanju materiala za novi album. Ta še nima naslova, prav tako pa se skupina še ni zedinila glede datuma njegovega izida.

S skupino sodeluje v studiu producent Michael Hunter, basist Peter Trewavas, ki je pred dnevi izdal s Transatlantic novi studijski album, pa navdušeno ugotavlja: “Smo v dobrih rokah, imamo nekaj krasnih novih idej in nekaj zares odlične nove glasbe.”

Fantje napovedujejo, da bi z delom na novem albumu lahko zaključili do konca letošnjega leta, novi album pa bi tak lahko privekal na svet v začetku leta 2022.

Na fotografiji: Steve Hogarth, med nastopom Marillion 29. 7. 2016 v sklopu nemškega festivala Rock of Ages v kraju Seebron (RockLine fotoarhiv 2006-2021, vse pravice pridržane). Celotno RockLine recenzijo tega dne festivala lahko preberete TUKAJ.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki