Go Ahead And Die, kjer sodeluje Max Cavalera, predstavljajo video in single “G.A.A.D.”

foto: Jim Louvau 2021
0 54

Go Ahead And Die, nova ameriška zasedba, ki kombinira elemente thrash in death metala, druži vplive zgodnjih Celtic Frost in nagovarja s punk karakterjem, in v kateri sodeluje Max Cavalera, predstavlja novi video in single za skladbo “G.A.A.D.”, ki ga je režiral  Jim Louvau in ga lahko preverite spodaj.

Skladba G.A.A.D. prihaja iz istoimenskega studijskega prvenca skupine, ki je izšel v petek, 11. 6. 2021, pri nemški založbi Nuclear Blast Records.

Poleg Maxa (Soulfly, Cavalera Conspiracy, ex-Sepultura) sodelujeta na albumu še njegov sin in basist Igor Amadeus Cavalera in bobnar Zach Coleman (Black Curse, Khemmis).

Max Cavalera pravi: “Razjarjen! Besen! Brez opravičil! Surov! Tak album nastane, ko nadvladata grabežljivost in nepoštenje. Našo glasbo moramo uporabiti, kot orožje!”

Igor Amadeus dodaja: “‘G.A.A.D.’ je himna albuma in himna teh “zjebanih” časov. Sredinec kvišku tistim, ki kontrolirajo stvari in odločajo o tem kdo bo živel in kdo umrl.”

Seznam skladb na “Go Ahead And Die” se glasi:
1. Truckload Full Of Bodies
2. Toxic Freedom
3. I.C.E. Cage
4. Isolated/Desolated
5. Prophet’s Prey
6. Punisher
7. El Cuco
8. G.A.A.D.
9. Worth Less Than Piss
10. (In The) Slaughterline
11. Roadkill

Go Ahead And Die so:
Max Cavalera – kitara, vokal
Igor Amadeus Cavalera – bas kitara, kitara, vokal
Zach Coleman – bobni


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki