Devin Townsend naznanja album “Lightwork” in datume evropske turneje!

foto: SEBASTIJAN VIDEC 2019
0 43

Devin Townsend, kanadski kantavtor, mutiinstrumentalist, komponist in producent, je razodel datume nove evropske turneje v prid podpori svojemu prihajajočemu novemu studijskemu albumu “Lightwork”, ki bo izšel pomladi leta 2022.

Devin je začel s snemanjem novega albuma v družbi producenta GGGartha Richardsona v studiu The Farm, lociranem v kanadskem Vancouvru (zvezna država Britanska Kolumbija).

Evropska turneja se začne 13. 4. 2022 v irskem Dublinu in sklene 16. 5. 2022 v Stockholmu na Švedskem. Za vse nastanjene v Sloveniji, je najbolj zanimiv datum 7. 5. 2022, ko se Devin s svojo ekipo ustavi v bavarskem Münchnu.

Prodaja vstopnic za “Lightwork Tour 2022” steče s ponedeljkom 14. 6. 2022, dostopne pa bodo na www.hevydevy.com/tourdates.

Branja novice še ni konec. Devin je pred kratkim dokončal novi studijski album z nazivom “The Puzzle”, ki bo izšel še letos. LP bo spremljal enourni film za katerega se glasbenik trenutno pogaja, da bi ga spravil na Amazon Prime, Netflix in druge digitalne platforme.

Za razliko od drugih glasbenih izdaj, ki jih Devin praviloma izdaja pri založbi InsideOut Music, bo “The Puzzle” izšel pri Devinovi samostojni založbi.

Devinov zadnji uradni glasbeni dokument “Order Of Magnitude – Empath Live Volume 1” je izšel v lanskem oktobru (RockLine recenzija).

Na fotografiji: Devin Townsend med nastopom 2. 12. 2019 v dunajskem Simm Cityju (Avstrija) – RockLine fotoarhiv 2006-2020, avtor fotografije: Sebastijan Videc, vse pravice pridržane). RockLine recenzijo tega koncerta lahko preberete TUKAJ!

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki