The Rolling Stones napovedujejo koncertni dokument “Live At The El Mocambo”

The Rolling Stones (press/promo)
0 91

The Rolling Stones bodo izdali še eden poseben koncertni dokument, ki beleži njihovo več kot 60. letno glasbeno kariero. 13. 5. 2022 bo pri založbi UMe izšel album “Live At The El Mocambo” na katerem je zabeležen eden izmed dveh ‘skritih’ nastopov, ki so jih The Rolling Stones izvedli za 300 privržencev v Torontu, marca 1977.

Album bo dostopen v različnih formatih: dvojni CD, četverni LP in digitalno. Na njem bo kompleten reperotar, ki so ga The Rolling Stones izvedli 5. 3. 1977 ter dodatni komadi s koncerta 4. 3. 1977, pri čemr je za novi zvočni miks poskrbel Bob Clearmountain. V septembru 1977 je izšel album “Love You Live”, na katerem so koncertne izvedbe skladb z nastopov, ki so jih The Rolling Stones izvajali na turnejah v letu 1975 in 1976, pri čemer so izvirale štiri točke tudi iz obeh nastopov v Torontu 1977.

“Live At The El Mocambo” je že mogoče prednaročiti, spodaj pa lahko prisluhnete koncertnima verzijama “It’s Only Rock ‘N’ Roll” in “Rip This Joint”.

Več o The Rolling Stones:
Instagram: https://www.instagram.com/therollings…
Twitter: https://twitter.com/RollingStones
Facebook: http://www.facebook.com/therollingstones
Mailing List: https://the-rolling-stones.lnk.to/sig…
Website: http://www.rollingstones.com/
Shop: https://therollingstonesshop.co.uk/


https://www.youtube.com/watch?v=4HFH5Ai7ZZc
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki