A Pale Horse Named Death predstavljajo single “Shards Of Glass”

A Pale Horse Named Death 2021
0 26

A Pale Horse Named Death, doom in gothic metalska zasedba, ki jo vodi Sal Abruscato, sicer so-ustanovitelj zasedb Type O Negative in Life Of Agony, so izdali po single za skladbo Believe In Something (You Are Lost), še single za skladbo Shards Of Glass. Obe skladbi, ki bosta uvrščeni na prihajajoči novi album skupine z naslovom “Infernum In Terra” – ta izide izide 24. 9. 2021 pri Long Branch Records/SPV, lahko preverite spodaj.

“Infernum In Terra” lahko že prednaročite.

“Infernum In Terra” je četrti studijski album skupine A Pale Horse Named Death, za njegovo masterizacijo je poskrbel Maor Appelbaum (Faith No More, Meat Loaf, Yes, Sepultura, Halford etc.) v studiu Maor Appelbaum Mastering (Kalifornija, ZDA), medtem ko je naslovnico za album ustvaril Kelvin Doran ov njegovem kreativnem studiu Serpent Tusk (Dublin, Irska).

Seznam skladb:
1. Infernum
2. Believe In Something (You Are Lost)
3. Cast Out From The Sky
4. Shards Of Glass
5. Lucifer’s Sun
6. It Is Done
7. Two Headed Snake (Propofol Dreams)
8. Slave To The Master
9. Devil’s Deed
10. Reflections Of The Dead
11. Souls In The Abyss

A Pale Horse Named Death zasedba:
Sal Abruscato – vokal, kitara
Eddie Heedles – kitara
Joe Taylor – kitara
Chris Hamilton – bobni
Oddie McLaughlin – bas kitara


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki