Alcatrazz predstavljajo video “House Of Lies”

Silver Lining Music 2022
0 31

Alcatrazz, heavy metal legende in utemeljitelji neo-klasičnega metalskega ‘šreda’, ki so 18. 10. 2021, pri založbi Silver Lining Music izdali album “V”, predstavljajo video za single House Of Lies. Video lahko preverite spodaj.

Skupina se v naslednjem tednu odpravlja na novo evropsko turnejo, izid videa pa sodi v okvir promocijskih aktivnosti vezanih na prihajajoče nastope. Vsi termini skupne evropske turneje z Girlschool so od Slovenskega ozemlja konkretno oddaljeni.

Alcatrazz delujejo danes v postavi brez ikonskega Grahama Bonneta, ki ga je zamenjal škotski vokalist Doogie White. Skupno obema je, da sta v svojih karierah sodelovala z Rainbow. No, jedro skupine, ki ga tvorijo klaviaturist Gary Shea in basist Jimmy Waldo, sicer oba originalna člana, ter kitarist Joe Stump, pa so bili primorani integrirati v svoje vrste tudi novega bobnarja. To je Larry Paterson, ki je zamenjal Marka Benquecheo s katerim je skupina sicer posnela aktualni album.

Album “V” je še vedno mogoče naročiti.

Koristne informacije:
www.facebook.com/alcatrazzband
www.twitter.com/AlcatrazzReal
www.instagram.com/alcatrazz_official/
www.alcatrazzofficial.com


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki