Aleksander Novak z novim singlom – Trenutek je vroč

Aleksander Novak 2021 (promo/press)
0 212

Vsak dan je lahko nov korak proti soncu, zato stecimo za njim zdaj, ko je trenutek vroč.

Novi singel obalnega kantavtorja Aleksandra Novaka govori o tem, kako je točno ta trenutek najpomembnejši in kako moraš odreagirati tu in zdaj, še preden te življenje prehiti. V življenju predolgo odlašamo določene korake, probleme, nujne spremembe, bodisi glede menjave službe, bivališča, nesrečne partnerske zveze, ljudi okoli nas do točke. Ko pa eksplodiramo in je lahko prepozno, nas življenje že lahko postavi v kot. Aleksander želi s pesmijo še posebej mladim sporočiti, da se bolj hitro odzovejo, odreagirajo na stvari, ki jih težijo, gredo za srcem in naredijo vse, kar lahko, da postanejo gospodarji svojega življenja, brez obžalovanj in vračanj v preteklost. Sporoča jim tudi, da lahko vsak dan naredijo nov korak proti soncu, zdaj, ko je trenutek vroč..

»Skladba Trenutek je vroč je nastala v času mojega življenja v Ljubljani. Ko sem se preselil na Gorenjsko, sem enega zimskega dne pesem spet začutil in jo poslal svojemu prvemu producentu izpred 20-ih let, Boru Zuljanu. Hitro sem ugotovil, da sem naredil pravi korak, saj je tudi on pesem takoj začutil in razumel njeno močno sporočilo, potencial in energijo, predvsem pa mene v danem trenutku. Napisal sem jo z mislijo na lepšo prihodnost. Ker se lažje izražam, če pesem poklonim nežnejšemu spolu, sem jo tudi na tak način ubesedil. Vendar se v njej lahko najdejo tudi fantje, moški.» Aleksander Novak.

Z Gorenjske do morja

»Pesem sem želel nadgraditi z videozgodbo, ker sem čutil, da si jo zasluži. Želel sem uprizoriti nekakšno nadaljevanje svoje osebne zgodbe in videa, ki smo ga posneli ob slapu Peračica za pesem Kraljica vseh kraljic.

Tako sem z Janijem ter Žanom Kolmanom spet našel skupno nit. S snemanjem smo začeli na Gorenjskem ter potovali do naše obale. Pa ne samo v spotu, ampak tudi v resnici.  Jani in Žan sta to profesionalno izvedla in ustvarila video, ki prikazuje vse generacije, od otrok, mene in starega ribiča, ki je v življenju že veliko naredil in dosegel. V videu sem kot vedno želel sam igrati svojo vlogo, povabil sem še mlad band iz obale O.K. JUNIOR (Maj Primik, Maj Pucer, Filip Valant in Vid Kavrečič), svojega očeta Janka Novaka, punco Sabino in hčerko Ilario.« Aleksander Novak

Glasba in besedilo: Aleksander Novak
Aranžma, produkcija in mastering: Bor Zuljan
Videoprodukcija: Foto video Kolman / Jani Kolman in Žan Kolman


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki