All For Metal predstavljajo single in video “Fury Of The Gods”

AFM Records 2022
0 32

All For Metal, kot namiguje ime, so krepostna in edina resnična heavy metalska pošast univerzuma, v kateri sta združila moči velikega entuziazma Tim ‘Tetzel’ Schmidt, poznan po sodelovanju z Asenblut, ter Antonio Calanna, znan po kot nekdanji pevec rock zasedbe Devicious.

Potem ko so podpisali pogodbo z nemško založbo AFM Records ter postregli prvi single ter video s prihajajoče plošče za skladbo All For Metal – ta je do tega dne že presegla pol milijona ogledov na You Tube-u, so All For Metal izdali v začetku decembra 2022 tudi drugi single oziroma pravo vikinško himno Born In Valhalla. Temu je sledil ob koncu letošnjega januarja že tretji single za skladbo Raise Your Hammer.

No, sedaj prihaja pa še četrti, to je Fury Of The Gods, ki je prav tako opremljen z glasbenim videom, All For Metal pa obenem razodevajo tudi naslovnico novega albuma, njegov naslov “Legends” ter datum uradnega izida, ki je napovedan za 7. 7. 2023, pri nemški založbi AFM Records.

Album je bil posnet v nemškem Flensburgu in tamkajšnjem studiu Elephant Music GmbH, za njegovo produkcijo in miks je poskrbel Hardy Krech (mdr. Kissin’ Dynamite, Beyond The Black).

Video za single Fury Of The Gods je ustvaril Emanuel Oropesa.

Več o All For Metal:
www.instagram.com/_allformetal_
www.facebook.com/allformetalofficial
www.afm-records.de


All For Metal – “Legends” (AFM Records, 2023)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki