Anthony Phillips s ponovno izdajo “The Living Room Concert”

0 64

Anthony Phillips, znan kot originalni kitarist progresivnih rock titanov Genesis, bo pri založbi Esoteric Recordings ponovno izdal svoj koncertni album “The Living Room Concert”. Album bo ponatisnjen v razširjeni verziji in z remasteriziranim zvokom.

Album “The Living Room Concert” je prvič uradno izšel maja 1995. Na njem se nahajajo vrhunci kitaristovega samostojnega nastopa, ki je bil ujet na snemalne trakove 21.03.1993, v sklopu serije oddaj Living Room Concert Series, za ameriški radijski program Echoes. To je bil program, ki je redno (na dnevni bazi) predvajal sodobno instrumentalno glasbo. Nastop je hkrati predvajalo skupno 120. javnih radijskih postaj po ZDA, dne 25.06.1993.

Za nastop je Anthony Phillips izbral serijo točk, ki jih je izvajal z akustično kitaro in klavirjem, material pa izhaja iz njegovih samostojnih dosežkov “The Geese and The Ghost”, “Private Parts and Pieces” in “A Catch at The Tables”, skupaj z dvema točkama albuma “New England”, to je osmega dela serije albumov “Private Parts & Pieces”, kot tudi skladbo Conversation Piece, ustvarjeno leta 1976, v verziji odigrani z dvanajstrunsko kitaro, ki jo je napisal za kitarski kvintet, obogateno z aranžmaji za godala in pihala.

“he Living Room Concert” je bil vrsto let nedosegljiv v formatu CDja. Ponovna izdaja tako ponuja osveženo zvočno podobo ter koncertni posnetek v njegovi celoti, vključujoč neizdane skladbe: Jaunty Roads, Let Us Now Make Love in Lucy: An Illusion.

Ponovna izdaja tega albuma s strani založbe Esoteric Recordings, je zadržala originalno naslovnico albuma, spremno besedo pa sta zanjo prispevala Anthony Phillips in Jon Dann.

“The Living Room Concert” bo izšel 24.07.2020, album pa lahko že prednaročite na:  https://bit.ly/2Sb5fi9 


Anthony Phillips – “The Living Room Concert” (naslovnica)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki