Architects predstavljajo video orkestralne verzije nove skladbe “Animals”

foto: SEBASTIJAN VIDEC 2019
0 22

Architects – vroči metalkoraši iz britanskega Brightona, so izdali video orkestralno prearanžirane skladbe Animals, ki je bila posnet v londonskem Abbey Road studiu.

Gre za skladbo, ki prihaja iz aktualnega in nedavna izdanega albuma skupine “For Those That Wish To Exist” in so jo Architects predstavili, kot ločeni single že v lanskem letu.

Orkestralne aranžmaje je prispevala Rosie Danvers.

Album, na katerem se nahaja kar petnajst skladb, nosi močno naravovarstveno noto zavedanja skupine, da je treba ohraniti planet prihodnjim generacijam, pred nezadržno trohnobo, ki ga nenasitno razjeda in se imenuje devastirajoči kapitalizem. Nosi tudi sporočilo, ki pravi, da je prvo spremembo treba opraviti na sebi, da bi potem lahko vsi skupaj spremenili svet na bolje.

Na fotografiji: Vokalist skupine Architects med nastopom v sklopu Metaldays 2019 festivala v Tolminu (RockLine fotoarhiv 2006-2021, foto: Sebastijan Videc, vse pravice pridržane). Celotno RockLine recenzijo tega dne festivala lahko preberete TUKAJ.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki