Arjen Anthony Lucassen je začel z delom na novem Star One albumu!

Arjen Anthony Lucassen 2020
0 26

Šef projekta Ayreon – genialni nizozemski glasbeni čarovnik Arjen Anthony Lucassen-, je razodel vest, da snuje novi album svojega projekta Star One, kar je pospremil z besedami: “Vsak album, ki ga ustvarim, je reakcija predhodnega. Zato si želim po album “Transitus” posneti heavy metalskega. Če me spomin ne vara, je zadnji Star One album izšel pred desetimi leti, zato menim, da je sedaj napočil pravi čas za novega.”

Lucassen je torej pred časom resno potrdil, da nastaja novi Star One album. Spodaj lahko preverite videposnetek iz studia kako njegov bobnar Ed Warby snema bobne. Warbyja feni Ayreon zelo dobro poznajo, saj je bobnal na sedmih studijskih Ayreon albumih, na dveh Star One albumih, prav tako pa pa na eni koncertni plošči projekta Star One. Obenem je Warby prispeval bobne tudi za Lucassenov solo album “Lost In The New Real” iz leta 2012.

Lucassen je zagnal projekt Star One leta 2002. Takrat je izšel prvenec “Space Metal”, ki ga je leta 2010 nasledil “Victims Of The Modern Age”. Zasedba je vsebovala sodelovanja vrhunske ekipe glasbenikov: Arjen Lucassen, Russell Allen (Symphony X), Floor Jansen (Nightwish), Dan Swanö (Edge Of Sanity), Damian Wilson (Threshold), Ed Warby (Gorefest), Peter Vink (HDK) in klaviaturist Joost van den Broek.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki