“Sabbath: The Dio Years” – nova knjiga o Black Sabbath

Rufus Publications
0 84

Založba Rufus Publications napoveduje izid nove knjige o Black Sabbath, ki se bo osredotočala na ero delovanja skupine v času, ko je prepeval v njenih vrstah Ronnie James Dio. Izid knjige je predviden v letošnjem septembru, njen izid je odobrila tudi Ronniejeva vdova Wendy Dio.

Ronnie James Dio se je pridružil Tonyju Iommiju, Geezerju Butlerju in Billu Wardu leta 1980, potem ko je Ozzy Osbourne zapustil skupino. Aprila tega leta je že izšel album “Heaven And Hell” na katerem so se Black Sabbath predstavili v povsem novi luči.

Knjiga bo približala čase skupine v obdobju snemanja albuma Heaven And Hell, novinar Howard Johnson, pa je opravil intervjuje z Iommijem in Butlerjem, ki sta mu razodela mnogo podrobnosti in še ne slišanih zgodb. Knjiga, ki bo vsebovala 440 strani, bo polna neobjavljenih fotografij.

Terence “Geezer” Butler pripoveduje: “Ko sem prvič srečal Ronnie-ja – bilo je na vajah v hiši na Beverley Hillsu-, se je tja pripeljal v orjaškem rjavem Cadillacu, ki je izgledal zanj prevelik, da bi ga sploh lahko vozil.”

“Ko je prispel na prizorišče, je bil nekoliko zadržan in prijazen, ko pa je začel peti, me je odpihnilo, toliko energije je premogla sproducirati njegova drobcena postava. Kmalu se je lotil dela na idejah, ki smo jih imeli, jih spremenil v pesmi, te pa so kasneje pristale na albumu Heaven And Hell.”

“Sabbath: The Dio Years” lahko že prednaročite. Knjiga je dostopna v več različnih verzijah.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki