Armored Saint predstavljajo koncertni video za skladbo “Spineless”

foto: ALEŠ PODBREŽNIK 2019
0 32

Armored Saint, dolgoživi ameriški heavy metalci, predstavljajo tretji koncertni video za “Symbol Of Salvation” klasiko Spineless, ki ga lahko pogledate spodaj.

Spineless izhaja iz novega koncertnega albuma “Symbol Of Salvation Live”, ki je izšel včeraj, 22. 10. 2021, pri založbi Metal Blade Records. Novi koncertni dokument, ki je na voljo kot CD/DVD, dvojna vinilna plošča in v digitalnem formatu, je skupina najavila že konec letošnjega avgusta s prvim koncertnim videom za skladbo Symbol Of Salvation, ki mu je sledil še video za klasiko The Truth Always Hurts (spodaj).

V letošnjem letu namreč mineva okroglih 30. let od izida enega najbolj cenjenih Armored Saint albumov, to je kultnega “Symbol Of Salvation”, ki je izšel 14. 5. 1991.

“Symbol of Salvation Live” lahko že naročite.

Celoten posnetek izvira iz klubskega nastopa skupine v newyorškem prizorišču Gramercy Theatre med turnejo skupine leta 2018 na kateri so Armored Saint izvajali v celoti svoj “Symbol of Salvation” album. Naj dodamo, da je skupina s tovrstnim repertoarjem, v novembru istega leta, obiskala tudi zagrebško Močvaro.

Vinilni in digitalni format koncertnega dokumenta bo vseboval tudi dodatnih pet demo posnetkov iz časa pisanja in skladanja albuma “Symbol Of Salvation” v družbi Davea Pricharda (preverite jih lahko na spodnjem seznamu).

“Symbol Of Salvation Live” bo vseboval sledeč material:
01. Reign of Fire
02. Dropping Like Flies
03. Last Train Home
04. Tribal Dance
05. The Truth Always Hurts
06. Half Drawn Bridge
07. Another Day
08. Symbol of Salvation
09. Hanging Judge
10. Warzone
11. Burning Question
12. Tainted Past
13. Spineless
dodatne skladbe (samo vinilni in digitalni format):
14. Nothing Between the Ears (1989 5-Track Demo)
15. Get Lost (1989 5-Track Demo)
16. Medieval Nightmares (1989 5-Track Demo)
17. People (1989 5-Track Demo)
18. Pirates (1989 5-Track Demo)
dodatna skladba (samo digitalni format):
19. Symbol of Salvation (Live) [Radio Edit]

Na fotografiji: Kitarist Phil Sandoval Bush med nastopom Armored Saint dne 13. 7. 2019 v sklopu tretjega dne nemškega festivala Bang Your Head!!!, v mestu Balingen (RockLine fotoarhiv 2006-2021, vse pravice pridržane). Celotno RockLine recenzijo tega dne festivala lahko preberete TUKAJ!


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki